ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Στο στόχαστρο ο Αντρέι Τσίντρις» (vid)

Οι Ρουμάνοι εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ, σε μεταγραφικό σενάριο για τον 21χρονο στόπερ της Μποτοσάνι, Αντρέι Τσίντρις. Σύμφωνα με τα όσα όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «gsp.ro», η Μποτοσάνι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ψάχνει υποψήφιους αγοραστές για τους ποδοσφαιριστές της με τον Αντρέι Τσίντρις να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του. Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, έχει απασχολήσει μεγάλες...

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι Ρουμάνοι εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ, σε μεταγραφικό σενάριο για τον 21χρονο στόπερ της Μποτοσάνι, Αντρέι Τσίντρις.

Σύμφωνα με τα όσα όπως υποστηρίζει η ιστοσελίδα «gsp.ro», η Μποτοσάνι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και ψάχνει υποψήφιους αγοραστές για τους ποδοσφαιριστές της με τον Αντρέι Τσίντρις να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός, έχει απασχολήσει μεγάλες ομάδες όπως η Βαλένθια, η οποία δεν κάλυψε τις οικονομικές απαιτήσεις της Μποτοσάνι, με τους Ρουμάνους να τονίζουν πως ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Δημοσιεύματα στη Βραζιλία για Ντουντού (vids)

Ο Τσίντρις βρέθηκε μία ανάσα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, ωστόσο οι επαφές δεν προχώρησαν, και ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον ποδοσφαιριστή.

Τη φετινή σεζόν ο νεαρός άσος έχει καταγράψει 27 συμμετοχές με την φανέλα της Μποτοσάνι, αποτελώντας ένα από τα βασικά γρανάζια της άμυνας των Ρουμάνων.

Exit mobile version