ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα κέρδη του Δικεφάλου σε πιθανή μεταγραφή του Κουλούρη

Δημοσιεύματα από την Τουρκία «συνδέουν» το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη με την Ντενίζλισπορ, με τον ΠΑΟΚ να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της τουρκικής Ντενίζλισπορ σύμφωνα με δημοσίευμα από την γειτονική χώρα. Ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται στην πόρτα στης εξόδου, καθώς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της...

ΠΑΟΚ: Τα κέρδη του Δικεφάλου σε πιθανή μεταγραφή του Κουλούρη
ΠΑΟΚ: Τα κέρδη του Δικεφάλου σε πιθανή μεταγραφή του Κουλούρη
Συντάκτης: Βασίλης Μπαντής Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δημοσιεύματα από την Τουρκία «συνδέουν» το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη με την Ντενίζλισπορ, με τον ΠΑΟΚ να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της τουρκικής Ντενίζλισπορ σύμφωνα με δημοσίευμα από την γειτονική χώρα.

Ο 24χρονος επιθετικός βρίσκεται στην πόρτα στης εξόδου, καθώς δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Τουλούζ.

Η πιθανή μεταγραφή του Κουλούρη αφορά και την πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ. O Έλληνας άσος δεν κατάφερε να βρει χώρο στο ρόστερ των «ασπρόμαυρων», αλλά αποτελεί παίκτη που μπορεί να φέρει έξτρα χρήματα στα ταμεία. 

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Δικεφάλου όταν παραχώρησαν τον ποδοσφαιριστή στην γαλλική ομάδα κράτησαν 15% ποσοστό μεταπώλησης. Με αυτό τον τρόπο έδειξαν ότι πιστεύουν στην μετέπειτα εξέλιξή του, αν και δεν κατάφερε να παραμείνει στην Τούμπα.

Θυμίζουμε πως η μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2019 στην Γαλλία έφτασε τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Αναφορικά, ο νεαρός επιθετικός δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα το δρόμο προς τα δίχτυα σε εννέα αναμετρήσεις στη Ligue 2.

Exit mobile version