ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τέλος με NOVA, υπογράφει στην ΕΡΤ

Εξέπνευσε η προθεσμία για τη NOVA...

ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δεδεμένη, θεωρείται πλέον, η μετακίνηση του ΠΑΟΚ από το συνδρομητικό κανάλι της NOVA στην ΕΡΤ, όσον αφορά τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Η NOVA δεν ακολούθησε την προσφορά της ΕΡΤ και πλέον ο ΠΑΟΚ είναι ελεύθερος να αποφασίσει.

Συγκεκριμένα, εξέπνευσε η ημερομηνία που είχε δικαίωμα η NOVA να καταθέσει προσφορά ισόποση ή μεγαλύτερη της NOVA. Κάτι που σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο που είχε ο ΠΑΟΚ με το συνδρομητικό κανάλι. Και η ΠΑΕ είναι ελεύθερη να υπογράψει όπου επιθυμεί για τα τηλεοπτικά δικαίωματα της ομάδας.

Η ΕΡΤ είχε καταθέσει την πρότασή της για τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ στις 18 Ιουνίου. Και η NOVA από την πλευρά της είχε στη διάθεσή της δέκα ημέρες για να κάνει τη δική της πρόταση. Κάτι όμως το οποίο δεν έκανε ποτέ, δείχνοντας και το συνδρομητικό τη διάθεσή του για τη συνέχεια της συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτό που μένει, πλέον, για την κατοχύρωση των τηλεοπτικών στην ΕΡΤ, είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Θυμίζουμε, το Sportime.gr είχε γράψει, το κρατικό κανάλι έχει καταθέσει πρόταση ύψους, 7.500.000 ευρώ το χρόνο, για να εξασφαλίσει την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Δικεφάλου με κλειστό συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών. Και πλέον η μετακίνηση του ΠΑΟΚ από τη NOVA στην ΕΡΤ θα επικυρωθεί στις (4/7) και επίσημα.

Exit mobile version