ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με Μπράιτον και Κωνσταντέλια;

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει πολλά από τον Γιάννη Κωνσταντέλια και δεν πρόκειται να βιαστεί για καμία απόφαση.

ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με Μπράιτον και Κωνσταντέλια;
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο φετινός ΠΑΟΚ δείχνει να αποπνέει υγεία, παίζοντας προς το παρόν με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο στη Stoiximan Super League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει βρει την τέλεια ισορροπία όσον αφορά τους νεαρούς Έλληνες παίκτες και φυσικά τους έμπειρους ξένους.

Γι’ αυτό άλλωστε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ξεχωρίζει «σα τη μύγα μέσα στο γάλα», σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η σχέση του πιτσιρικά με το club πλέον παντελώς ξεχωριστή ένεκα της αδυναμίας που ΄χει στο πρόσωπό του και ο Ιβάν Σαββίδης!

Τα νούμερα που έχουν οριοθετηθεί για τον λεγάμενο 15 plus transfer fee παράταιρα για τα ελληνικά δεδομένα. Αυτά, όμως, είναι πάνω κάτω.

Όπως αναφέραμε και χθες ο ΠΑΟΚ δεν πουλάει τον Ιανουάριο, μετά από εντολή που έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ.

Πόσω μάλλον τον Γιάννη Κωνσταντέλια που «μεγαλώνει» και σε νούμερα. Ποδοσφαιρικά και μη, παρά τις… σειρήνες από την Ευρώπη και την Premier League.

Η αίσθηση του scouting από την Μπράιτον δεν «καίει» τον εγκέφαλο του «Ντέλια» μιας και στο κλειστό περιβάλλον του η Αγγλία δεν φαντάζει το ιδανικό ποδοσφαιρικό step για την ανάπτυξή του. Όπως και η Γερμανία, παρομοίως!

Εν αναμονή, λοιπόν…

Exit mobile version