ΠΑΟΚ

Πιέρος Σωτηρίου: «Κανένα θέμα με ΠΑΟΚ»

Ο Πιέρος Σωτηρίου διέψευσε τα σενάρια, που ενέπλεκαν το όνομά του με τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα. Με δηλώσεις του μετά τη νίκη της Αστάνα με 2-1 επί της Οστραμπάσι ο Πιέρος Σωτηρίου αναφέρθηκε στο μέλλον του, βάζοντας τέλος στις φήμες, που τον ήθελαν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Αναλυτικά όσα είπε ο Κύπριος επιθετικός: «Όταν...
Πιέρος Σωτηρίου

Ο Πιέρος Σωτηρίου διέψευσε τα σενάρια, που ενέπλεκαν το όνομά του με τον ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα.

Με δηλώσεις του μετά τη νίκη της Αστάνα με 2-1 επί της Οστραμπάσι ο Πιέρος Σωτηρίου αναφέρθηκε στο μέλλον του, βάζοντας τέλος στις φήμες, που τον ήθελαν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κύπριος επιθετικός:

«Όταν ήμουν στον ΑΠΟΕΛ, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση για την απόκτησή μου αλλά η τότε ομάδα μου την απέρριψε. Αυτό έγινε πριν από τέσσερα χρόνια. Σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην Αστάνα για να πετύχουμε τους στόχους, που έχουμε θέσει με την ομάδα».

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

ΣΧΟΛΙΑ