ΠΑΟΚ

Σαββίδης σε παίκτες: Θα επιβραβευτείτε σαν πρωταθλητές!

Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να πιστεύει ακράδαντα στις δυνατότητες της ομάδας του και όπως μετέφερε και στους συνεργάτες του ο ΠΑΟΚ μέχρι την τελευταία αγωνιστική παλεύει με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα. Μάλιστα, όπως αναφέρουν κύκλοι του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ισχύει κανονικά η δέσμευση πως οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα επιβραβευθούν με βάση τα...

Ο Ιβάν Σαββίδης συνεχίζει να πιστεύει ακράδαντα στις δυνατότητες της ομάδας του και όπως μετέφερε και στους συνεργάτες του ο ΠΑΟΚ μέχρι την τελευταία αγωνιστική παλεύει με αποκλειστικό στόχο το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν κύκλοι του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ισχύει κανονικά η δέσμευση πως οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου θα επιβραβευθούν με βάση τα αποτελέσματά τους εντός αγωνιστικού χώρου ανεξάρτητα από τις δικαστικές διαμάχες.

Με αφορμή γενικά δημοσιεύματα, που δείχνουν έναν συμβιβασμό του ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση, ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων» δεν δέχεται και δεν συμβιβάζεται με συζήτηση, που θα αφορά μικρότερους στόχους.

Η νοοτροπία, που θέλει από την ομάδα, είναι αυτή της διεκδίκησης του πρωταθλήματος και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να υπάρχει εφησυχασμός.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.

ΣΧΟΛΙΑ