ΠΑΟΚ

Πούλησε δύο βασικούς πριν από τον ΠΑΟΚ η Βασιλεία (pics)

Με σημαντικές αλλαγές θα παραταχθεί η Βασιλεία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (24/07) για τον β’ γύρο των προκριματικών του Champions League. Περίπου 25 ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τους «ασπρόμαυρους», ο ελβετικός σύλλογος πούλησε τον βασικό ακραίο επιθετικός της, Μοχάμεντ Ελιουνούσι στη Σαουθάμπτον. Παράλληλα, η Γκλαντμπαχ αγόρασε τον βασικό δεξιό μπακ της...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Με σημαντικές αλλαγές θα παραταχθεί η Βασιλεία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (24/07) για τον β’ γύρο των προκριματικών του Champions League.

Περίπου 25 ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τους «ασπρόμαυρους», ο ελβετικός σύλλογος πούλησε τον βασικό ακραίο επιθετικός της, Μοχάμεντ Ελιουνούσι στη Σαουθάμπτον. Παράλληλα, η Γκλαντμπαχ αγόρασε τον βασικό δεξιό μπακ της δευτεραθλήτριας Ελβετίας, Μίκαελ Λανγκ.

Ο 23χρονος φορ, που υπέγραψε για πέντε χρόνια στην αγγλική ομάδα, είχε φέτος 13 γκολ και 17 ασίστ. Από την άλλη, ο 27χρονος μπακ, που υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Γερμανούς, ήταν βασικός σε όλη την τριετία που αγωνίστηκε στη Βασιλεία.

Exit mobile version