ΠΑΟΚ

Πρίγιοβιτς: «Μέσα στα φαβορί ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του»

Τα Σέρβικα μέσα, χρίζουν τον ΠΑΟΚ ως ένα από τα φαβορί για να πάρει τον Πρίγιοβιτς, τώρα που φεύγει από την Αλ Ιτιχάντ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ και ο ΠΑΟΚ είναι μνηστήρας για να τον αποκτήσει σύμφωνα με τα Σέρβικα μέσα.
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ και ο ΠΑΟΚ είναι μνηστήρας για να τον αποκτήσει σύμφωνα με τα Σέρβικα μέσα.

Πρίγιοβιτς: Η σύζυγός του πιέζει για Θεσσαλονίκη!, όπως γράψαμε νωρίτερα στο Sportime. Χθες οι Πολωνοί έλεγαν για το θέμα, ελεύθερος και έχει προτάσεις από την Ελλάδα.

Πλέον έρχονται και οι Σέρβοι να τονίσουν πως ο συμπατριώτης τους, μετά από διαπραγματεύσεις, που κράτησαν για πολύ καιρό, με την Αλ Ιτιχάντ, για την λύση της συνεργασίας τους, τελικά μένει ελεύθερος, από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Πιο συγκεκριμένα η στην ιστοσελίδα mondo.rs, επίσης αναφέρει, πως οι διαπραγματεύσεις του «Πρίγιο» με τον Ερυθρό Αστέρα «ναυάγησαν», με τον ποδοσφαιριστή, να ψάχνει ομάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μάλιστα θεωρούν τον ΠΑΟΚ, ως ένα από τα φαβορί για να συνεχίσει την καριέρα του, δηλαδή να επιστρέψει στην Τούμπα, που μεγαλούργησε.

Παρόλα αυτά κάνουν γνωστό επίσης, πως για τον Σέρβο φορ, σύλλογοι από την Ρωσία και την Τουρκία φέρονται να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: «Οι Πόρτλαντ Τίμπερς θέλουν τον Καγκάβα»

Ριέκα: Πρώτη ήττα πριν τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Γιακουμάκης: Μια ανάσα από τη Βέρντερ!

Exit mobile version