ΠΑΟΚ

Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο το Λευκό!

Τα «μωρά» του Πάμπλο Γκαρσία κατέκτησαν τον τίτλο

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι κατακτήσεις τίτλων δεν σταματούν για τον ΠΑΟΚ, με την Κ20 του Δικεφάλου να πανηγυρίζει στην Τούμπα, παρουσία 10.000 φιλάθλων, το πρωτάθλημα.

Τα «μωρά» του Πάμπλο Γκαρσία επικράτησαν με 4-2 του Λεβαδειακού, «σφραγίζοντας» την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Δικέφαλος βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, όμως έκανε την ανατροπή για να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στην εφετινή τρομερή πορεία, που πραγματοποίησε.

Αποθέωση για τους Κυπελλούχους στην Τούμπα! (pics)

Στα του αγώνα, ο Λεβαδειακός “χτύπησε” πολύ νωρίς στον αγώνα καθώς μόλις στο 12′ προηγήθηκε στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα με τον Μαρκόβσκι στο 19′, με τους Βοιωτούς να ανακτούν το προβάδισμα στο 21′. To σκορ ημιχρόνου (2-2) διαμόρφωσε ο Γκαργκαλατζίδης στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην Πάολα οι Κυπελλούχοι Ελλάδας

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη και με σκόρερ τους Μαρκόφσκι και Μιχαηλίδη διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Με το σφύριγμα της λήξης περίπου 10.000 κόσμος αποθέωσε τους πρωταθλητές, οι οποίοι είχαν μαζί τους το κύπελλο που κατέκτησε η ανδρική ομάδα στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ.

Exit mobile version