ΠΑΟΚ

Πρόβλημα και με Μαουρίσιο

Τι συμβαίνει με τον Βραζιλιάνο

Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΠΑΟΚ που έχασε τον Πόντους Βέρνμπλουμ ως το τος της σεζόν αντιμετωπίζει τώρα πρόβλημα και με τον Ζοσέ Μαουρίσιο.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Νικητής από ακόμα μια εκτός έδρας δοκιμασία και πλέον οκτώ βαθμούς μακριά από τον δεύτερο της βαθμολογίας, ο ΠΑΟΚ (και) στη Λιβαδειά έδειξε πως έχει μάθει να ζει με την πίεση και να δίνει τις απαντήσεις του στο γήπεδο. Εκεί που αποτελεί την κορυφαία ομάδα της Super League.

H Τρίτη (17/12), λοιπόν, βρήκε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή και με χιόνια. Στη Νέα Μεσημβρία που έχει το δικό της αυτόνομο κλίμα!! Οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν τον Ράζβαν Λουτσέσκου , τον προπονητή που έφτασε πιο γρήγορα από οποιονδήποτε στην ιστορία του ΠΑΟΚ τις 50 νίκες, να κρατήσει τους παίκτες του στο γυμναστήριο.

Η νίκη του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, βέβαια, επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ . Το πρωί της Τρίτης ο Σουηδός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε τη ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Εντός της ημέρας θ’αποφασιστεί η ημερομηνία που ο ποδοσφαιριστής θα μπει στο χειρουργείο προκειμένου να ξεκινήσει το μακρύ δρόμο της αποθεραπείας του.

Ο Βέρνμπλουμ δείχνοντας την ισχυρή προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του ήταν ο πρώτος που έσπευσε να συγχαρεί τους συμπαίκτες του για τη νίκη στη Λιβαδειά και να αστειευθεί μαζί τους παρά τον πόνο και τη στεναχώρια του.

Από εκεί και πέρα, ο Μαουρίσιο έχει μια κάκωση στους οπίσθιους μηριαίους από υπερέκταση και η κατάστασή του θ’αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες, ενώ οι Πέλκας , Βιεϊρίνια συνεχίζουν αποθεραπεία.

Την Τετάρτη (19.12) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Χατσερίδης: Πληρώνει ο ΠΑΟΚ για να φύγει, αλλά δεν…

Ψάχνει άμεσα αντικαταστάτη του Βέρνμπλουμ!

Exit mobile version