ΠΑΟΚ

PSV Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ 1-0: Ήττα με… χρήσιμα συμπεράσματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

 Στον πρώτο του φιλικό αγώνα επί Ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την PSV Αϊντχόφεν, σε ένα παιχνίδι με χρήσιμα συμπεράσματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.
PSV Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ 1-0: Ήττα με… χρήσιμα συμπεράσματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

 Στον πρώτο του φιλικό αγώνα επί Ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την PSV Αϊντχόφεν, σε ένα παιχνίδι με χρήσιμα συμπεράσματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

PSV Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ: Τον πρώτο του φιλικό αγώνα υψηλής έντασης επί Ολλανδικού εδάφους έδωσε ο ΠΑΟΚ, με τους ασπρόμαυρους να γνωρίζουν την ήττα με 1-0 από την PSV Αϊντχοφεν, σε ένα παιχνίδι επανάληψη των περσινών αναμετρήσεων των δύο ομάδων για το UEFA Europa League.

Ο Δικέφαλος κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα τηρουμένων των συνθηκών της εποχής που βρίσκεται, πατώντας λίγες φορές στη περιοχή της PSV με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει την ευκαιρία να βγάλει ορισμένα χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας χρησιμοποιώντας διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, δίνοντας ταυτόχρονα ευκαιρίες σχεδόν σε όλους τους παίκτες του.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Νέλσον Ολιβέιρα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα ασπρόμαυρα, παίρνοντας αγωνιστικά λεπτά που θα τον βοηθήσουν να φτάσει στα αγωνιστικά του στάνταρ.

Στον αντίποδα η Αϊντχόφεν ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού όντας κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο του Philips Stadion και με σκόρερ του Μαντουέκε στο 26′ έφτασε στη νίκη κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το ματς

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου όπως ήταν φυσιολογικό επέλεξε να δοκιμάσει πράγματα, παρατάσσοντας τους «ασπρόμαυρους» στον αγωνιστικό χώρο του Philips Stadion, για πρώτη φορά με τον Σίνζι Καγκάβα στο αρχικό τους σχήμα αλλά και τον Κάρολ Σβιντέρσκι μετά την επιστροφή του Πολωνού επιθετικού από το Euro.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα, όμως οι Ολλανδοί όντας πιο έτοιμοι ήταν αυτοί ήλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα του πρώτου ημιχρόνου απειλώντας για πρώτη φορά στο παιχνίδι, με δράστη τον Μαντουέκε μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα.

Το 1-0 για την Αϊντχόφεν ο Μαντουέκε

Στο 26ο λεπτό του αγώνα, η PSV Αϊντχόφεν έφτασε στο 1-0 με σκόρερ τον Μαντουέκε που εκμεταλλεύτηκε την αργή αντίδραση της άμυνας του ΠΑΟΚ και πήρε το ριμπάουντ μετά το διώξιμο του Ζίβκο Ζίβκοβιτς στο σουτ του αρχηγού των Ολλανδών Βαν Χίνγκελ, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το τελικό σκορ.

PSV Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ: Η καρτέλα του αγώνα

Γκολ: 26΄ Μαντουέκε

Κίτρινες κάρτες: Αντρίγια Ζίβκοβιτς,  Στέφαν Σβαμπ

MVP

Ζίβκο Ζίβκοβιτς

Ο Σέρβος γκολκίπερ του Δικεφάλου ήταν ο λόγος που το σκορ δεν ξέφυγε στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, αντιδρώντας σχεδόν τέλεια στη πίεση των Ολλανδών, με ορισμένες καίριες επεμβάσεις για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

UP

Λευτέρης Λύρατζης

Ιδιαίτερα δραστήριος ήταν ο νεαρός δεξιός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ, που πήρε αρκετά ανεβάσματα κατά τι διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου και σίγουρα έστειλε θετικά μηνύματα στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

DOWN

Άντριαν Νίλσεν Περέιρα

Ο Νορβηγός αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην ευκαιρία που του έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μη μπορώντας να αποφύγει τα εύκολα λάθη που δώσανε την ευκαιρία στην Ολλανδική ομάδα να αυξήσει την πίεση της προς την «ασπρόμαυρη» εστία.

Οι προπονητές του αγώνα:

Ραζβάν Λουτσέσκου:

Ο Ρουμάνος τεχνικός έβγαλε ορισμένα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του ενώ είχε την ευκαιρία να διακρίνει για ακόμη μια φορά τις αδυναμίες του ρόστερ του, τη στιγμή που βρίσκεται εν αναμονή της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Ρότζερ Σμίντ:

Ο προπονητής της Ολλανδικής ομάδας είδε με ικανοποίηση την ομάδα του να είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και να δηλώνει έτοιμη στη πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στην Γαλατασαράι.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Ζ. Ζίβκοβιτς, Περέιρα Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Α. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Σβιντέρσκι.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Κρέσπο, Μιχάι, Ροντρίγκο, Λύρατζης, Σβαμπ, Νινούα, Βρακάς, Τζόλης, Μουργκ, Ολιβέιρα (77′ Κούτσιας).

PSV Αϊντχόφεν: Ντρόμελ. Ραμάλιο(46΄ Πρόπερ), Μβένε(46′ Τεζέ), Μποσάγκλι(46΄ Ομπίσπο), Μαξ(46′ Σαμπό), Σανκαρέ(85′ Ρίγκο), Φαν Χίνκελ (46′ Βίργκεβερ), Μαντουέκε(46′ Ιχατάρεν), Γκέτσε(46′ Τόμας), Φερτέσεν(46′ Μάουρο Ζούνιορ), Ζάχαβι( 46′ Φοφανά).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΟΚ: «Deal» με Πάρμα για Κούρτιτς – Αυτή είναι η συμφωνία!

Survivor: Αυτός είναι ο λόγος που η κοπέλα του Μπόγδανου δεν μπήκε σε καραντίνα παρόλο που τον είδε!

Κορονοϊός: 2.938 κρούσματα – 7 νεκροί – 135 διασωληνωμένοι

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: H κίνηση του Ιβάν για να κρατήσει Κωνσταντέλια!

ΠΑΟΚ: H κίνηση του Ιβάν για να κρατήσει Κωνσταντέλια!

Η πρόταση που έχει στα σκαριά ο ΠΑΟΚ για να κρατήσει τον Κωνσταντέλια στη Τούμπα.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο φορ που θέλει ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Αυτός είναι ο φορ που θέλει ο Λουτσέσκου

Κάτι κινείται στον ΠΑΟΚ για το θέμα του φορ και μάλιστα πρόκειται για παίκτη που είναι στα θέλω του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Το τελεσίγραφο στον Μουργκ και ο εκνευρισμός του Αυστριακού!

ΠΑΟΚ: Το τελεσίγραφο στον Μουργκ και ο εκνευρισμός του Αυστριακού!

Το μήνυμα που έστειλε ο ΠΑΟΚ στον Τόμας Μουργκ και εκνεύρισε τον Αυστριακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Στη λίστα των φορ, αλλά εναλλακτική!

ΠΑΟΚ: Στη λίστα των φορ, αλλά εναλλακτική!

Είναι στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Μπρούνο Πέτκοβιτς αλλά όχι ως πρώτη επιλογή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Δεν είναι μόνο ο Κωνσταντέλιας – Απέρριψε προτάση και για άλλον παίκτη του!

ΠΑΟΚ: Δεν είναι μόνο ο Κωνσταντέλιας – Απέρριψε προτάση και για άλλον παίκτη του!

Ο ΠΑΟΚ εκτός από την πρόταση της Στουτγκάρδης για Κωνσταντέλια, απέρριψε προτάσεις και για άλλον ποδοσφαιριστή του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Super League 1: Αυτή είναι η ακριβότερη 11άδα – Ακόμα μέσα ο Κωστούλας!

Super League 1: Αυτή είναι η ακριβότερη 11άδα – Ακόμα μέσα ο Κωστούλας!

Κυριαρχεί ο Ολυμπιακός στη Super League 1!

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Λόβρεν

ΠΑΟΚ: Τι συμβαίνει με τον Λόβρεν

Ένα θέμα στον ΠΑΟΚ είναι τι θα γίνει με τον Λόβρεν, ζήτημα που αν μη τι άλλο χρειάζεται και λεπτή διαχείριση

ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Η μεταγραφή που δεν πετυχαίνει

ΠΑΟΚ: Η μεταγραφή που δεν πετυχαίνει

Ο ΠΑΟΚ έχει ζήτημα με μια μεταγραφή και δεν μπορεί να βρει τον παίκτη που θα ταιριάξει με το σύνολο του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ «χάνουν» πάνω από 5 εκ. ευρώ. Αυτός είναι ο λόγος!

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ «χάνουν» πάνω από 5 εκ. ευρώ. Αυτός είναι ο λόγος!

Προκύπτει κόλλημα για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με τον (κοινό) χορηγό στη φανέλα!

Ποδόσφαιρο