ΠΑΟΚ

Ρεσιτάλ γκάφας από την UEFA: Μετά την κλήρωση του Champions League, μπέρδεψε τον ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν!

Ημέρα... γκάφας ήταν η Δευτέρα για την UEFA καθώς μετά την κλήρωση του Champions League, τα έκανε... σαλάτα και με τον ΠΑΟΚ.

Ημέρα... γκάφας ήταν η Δευτέρα (13/12) για την UEFA καθώς μετά την κλήρωση του Champions League, τα έκανε... σαλάτα και με τον ΠΑΟΚ.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ούτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν συμβαίνουν όσα συνέβησαν τη Δευτέρα (13/12) από την UEFA. Μετά την επανάληψη της κλήρωσης του Champions League, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία υπέπεσε σε νέα γκάφα, αυτή τη φορά με «πρωταγωνιστή» τον ΠΑΟΚ.

Όπως διαβάσατε στο Sportime στα μπαράζ του Conference League o ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τη Μίντιλαντ.

Όλα καλά από την UEFA όσον αφορά τη διαδικασία της κλήρωσης, όμως αυτή που δεν τα πήγε καλά ήταν η ομάδα που διαχειρίζεται τα social media της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικότερα στην σχετική ανάρτηση της κλήρωσης στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ, αντί για φωτογραφία του ΠΑΟΚ, μπήκε μια της Παρτιζάν (φωτογραφία πάνω)!

Προφανώς τα ίδια χρώματα αλλά και το ότι στη φωτογραφία υπήρχε παίκτης ονόματι Ζίφκοβιτς μπέρδεψε όπως αποδείχθηκε τους διαχειριστές της UEFA.

Η φωτογραφία παρέμεινε για κάποια λεπτά και μετά το σχετικό «κράξιμο» από κάποιους χρήστες, η φωτογραφία αντικαταστάθηκε.

Δείτε παρακάτω τη ανάρτηση της ομοσπονδίας με τη σωστή φωτογραφία του ΠΑΟΚ

Exit mobile version