ΠΑΟΚ

Σάχοφ: Ανατροπή, μένει και αυτός στον ΠΑΟΚ

Και ο Εβγέν Σάχοφ αναμένεται να μείνει στον ΠΑΟΚ!!!

ΠΑΟΚ: Και ο Σάχοφ προς παραμονή
ΠΑΟΚ: Και ο Σάχοφ προς παραμονή
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Και ο Εβγέν Σάχοφ αναμένεται να μείνει στον ΠΑΟΚ!!! Νέα ανατροπή δεδομένων για τον νταμπλούχο, μετά από εκείνη που έγινε με τον Φερνάντο Βαρέλα!

Ο Ουκρανός μέσος, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και αποτέλεσε μέρος των δύο τίτλων που κατέκτησε η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, είχε απαντήσει αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του είχε γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάχοφ φαίνεται να άλλαξε γνώμη, με την πλευρά του παίκτη να επικοινωνεί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να ρωτά να μάθει αν η πρόταση που έγινε πριν από λίγες ημέρες ήταν ακόμη στο… τραπέζι.

Η απάντηση ήταν καταφατική, με τις δύο πλευρές να αναμένεται να συμφωνήσουν σε ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η συμφωνία πρέπει να λογίζεται δεδομένη.

Κάπως έτσι, ο ΠΑΟΚ – και παρά το αρχικό αρνητικό κλίμα τόσο με τον Βαρέλα, όσο και με τον Σάκοφ – καταφέρνει να κρατήσει σχεδόν ολόκληρο τον βασικό κορμό του, μία ομάδα άκρως επιτυχημένη με τρεις τίτλους την τελευταία διετία.

Θυμίζουμε πως μέσα στην ημέρα (29/5) ή το αργότερο το πρωί της Πέμπτης (30/5) αναμένεται να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιό του ο Φερνάντο Βαρέλα, με τα συμβόλαιο να είναι έτοιμα και να περιμένουν την υπογραφή του αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήριο.

Exit mobile version