ΠΑΟΚ

Σβαμπ: «Απολαύστε τη νίκη, συνεχίζουμε σαν οικογένεια» (vid)

Ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Άρη, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλο διπλό κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, με τον Στέφαν Σβαμπ να στέλνει το δικό του μήνυμα μετά το τέλος της αναμέτρησης....

Στέφαν Σβαμπ ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο σκόρερ του «χρυσού» γκολ του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Άρη, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλο διπλό κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs της Super League, με τον Στέφαν Σβαμπ να στέλνει το δικό του μήνυμα μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Αυστριακός ήταν ο σκόρερ του χρυσού γκολ του Δικεφάλου, δηλώνοντας χαρούμενος για το αποτέλεσμα και δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό των «ασπρόμαυρων», είπε:

«Γεια σας παιδιά, ο Στέφαν εδώ, μετά από μια άξια νίκη. Είμαστε χαρούμενοι, παλέψαμε, κερδίσαμε το παιχνίδι. Πάμε ΠΑΟΚάρα! Θα σας δούμε την Κυριακή. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυνατά, σαν οικογένεια. Απολαύστε τη νίκη και καλό σας βράδυ!».

Παράλληλα, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για την σημερινή νίκη:

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς την χρειαζόμασταν. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όμως με το γκολ μου καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για την δεύτερη θέση και το γεγονός πως είναι ισοβαθμία ο ΠΑΟΚ με Άρη:

«Ναι ήταν σημαντική νίκη βαθμολογικά όμως είναι έτσι τα Play Off που αν χάσουμε ένα παιχνίδι θα μας πάει πάλι πίσω. Θέλουμε τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό τώρα και μετά θα κοιτάξουμε να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ που είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Άρης-ΠΑΟΚ: «Τρελάθηκε» στην αποβολή του ο Ουάρντα! (vid)

Γκαρσία: «Δείχνουμε χαρακτήρα, κανείς δεν θέλει να κερδίζει περισσότερο από τους παίκτες!»

Exit mobile version