ΠΑΟΚ

Σβιντέρσκι: «Μεγάλη πρόταση από την Κίνα, ζητάει 7,5 εκατομμύρια ο ΠΑΟΚ»

Πρόταση για τον Κάρολ Σβιντέρσκι έφτασε στην Τούμπα σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, με τον ΠΑΟΚ να απορρίπτει τις προσφορές.

Κάρολ Σβιντέρσκι ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Μάριος Σταμπουλής Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πρόταση για τον Κάρολ Σβιντέρσκι έφτασε στην Τούμπα σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του, με τον ΠΑΟΚ να απορρίπτει τις προσφορές. 

Το συμβόλαιο του Κάρολ Σβιντέρσκι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και στον ΠΑΟΚ δουλεύουν ήδη πάνω στην ανανέωσή του, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουν επίσημες ανακοινώσεις.

Ο ατζέντης του Πολωνού στράικερ, με δηλώσεις του έκανε αποκάλυψη πως έφτασε στα… χέρια του μεγάλη προσφορά από ομάδα από την Κίνα, με τον Δικέφαλο ωστόσο να λέει «όχι».

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος σημειώνει, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία για ανανέωση, οι «ασπρόμαυροι» απορρίπτουν όλες τις προτάσεις που έχουν έρθει, ζητώντας ένα ποσό μεγαλύτερο των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Μιλώντας στο Sports Channel, σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά έχει συμβόλαιο ενός έτους με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει βούληση για πώληση εκ μέρους του συλλόγου. Οι Έλληνες δεν θέλουν να μιλήσουν καθόλου για μεταγραφή. Θα πρέπει να πληρώσουν 7,5 εκατομμύρια ευρώ για αυτόν και έχει μόνο ένα χρόνο συμβόλαιο. Όλες οι προσφορές απορρίπτονται».

Παράλληλα, μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, με τον Δικέφαλο να ετοιμάζει ένα πολύ καλό συμβόλαιο για να τον κρατήσει στην Τούμπα. Πάντως, η παραμονή αποτελεί επιθυμία και του ίδιο του ποδοσφαιριστή.

Ο Κάρολ είναι καλός στην Ελλάδα, ωστόσο, δεν τρελαίνεται για μεταγραφή. Όταν οι οπαδοί επιστρέψουν στα γήπεδα, θα είναι μεγάλη χαρά να παίζει μπροστά τους. Σίγουρα, το πρωτάθλημα δεν είναι σαν τα δυτικά από την άποψη της έντασης αλλά ήταν μια καλή κίνηση για τον ίδιο να έρθει στον ΠΑΟΚ. Σκοράρει τακτικά γκολ, υπάρχει ενδιαφέρον και είχε επίσης μια πολύ καλή οικονομική προσφορά από την Κίνα που απορρίφθηκε», τόνισε ο ατζέντης του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Κλείνει ο χαφ – Επόμενος στόχος Λουτσέσκου ο εξτρέμ!

Βέρνμπλουμ: Τρολάρισμα… έπος από πρώην προπονητή του (pic)

Survivor spoiler: Ο Ατζούν ψάχνει τη «βόμβα» με Λουκά Βύντρα!

Exit mobile version