ΠΑΟΚ

Σύσκεψη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Στο ίδιο τραπέζι θα κάτσουν οι εμπλεκόμενοι φορείς αναφορικά με το νέος γήπεδο του ΠΑΟΚ.
Σύσκεψη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ

Στο ίδιο τραπέζι θα κάτσουν οι εμπλεκόμενοι φορείς αναφορικά με το νέος γήπεδο του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα σήμερα στις 15:00 στο Μακεδονία Παλλάς, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη για το θέμα του γηπέδου.

Εκεί θα εκπροσωπηθούν ο ΑΣ ΠΑΟΚ και η ΠΑΕ, ο Δήμος αλλά και η περιφέρεια. Θα συζητηθούν όλα τα θέματα που απασχολούν την κατασκευή του σταδίου και τα βήματα που θα ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ για τη νέα Τούμπα.

Στη συνάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ θα είναι ο πρόεδρος του ΑΣ  Θανάσης Κατσαρής, ο αντιπρόεδρος Δημοκράτης Παπαδόπουλος,  ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης, ο Γιάννης Δημογιάννης υπεύθυνος γηπέδου, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος.

Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια και το δείχνει (vid)

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.