ΠΑΟΚ

Τακτική και… ρεπό

Οι πρώτες μέρες χωρίς του διεθνείς είναι αφιερωμένες στο κομμάτι της τακτικής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, όταν επιστρέψουν στη δράση. Το Σάββατο (24.03) το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, αλλά και μίνι δίτερμα....

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Οι πρώτες μέρες χωρίς του διεθνείς είναι αφιερωμένες στο κομμάτι της τακτικής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να παρουσιαστούν ακόμα καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, όταν επιστρέψουν στη δράση.

Το Σάββατο (24.03) το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, αλλά και μίνι δίτερμα. Γεμάτη ήταν η μέρα και για τους τερματοφύλακες που κλήθηκαν να εξουδετερώσουν προσπάθειες από κοντινή απόσταση, πριν μπουν με την υπόλοιπη ομάδα στις… οικογενειακές μάχες.

Ο Φερνάντο Βαρέλα συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του με τρέξιμο στο γήπεδο.

Την Κυριακή (25.03) το τεχνικό επιτελείο έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν στη δουλειά την Δευτέρα το απόγευμα στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

πηγή: paokfc.gr

Exit mobile version