ΠΑΟΚ

«Θέλει τον Στοχ η Σλάβια Πράγας»

Δημοσίευμα στην Σλοβακία κάνει λόγο για φλερτ του Μίροσλαβ Στοχ στη Σλάβια Πράγας. Όπως τονίζουν οι συμπατριώτες του έμπειρου άσου του ΠΑΟΚ η είδηση ότι ο Στοχ προσβλήθηκε από τον κορονοϊό προέκυψε την ώρα, που συζητιέται η επιστροφή του στη Σλάβια Πράγας. Σύμφωνα με το isport.blesk.cz στην Τσεχία αυτή τη φορά, ο 30χρονος εξτρέμ θέλει...

Στοχ
Στοχ
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Δημοσίευμα στην Σλοβακία κάνει λόγο για φλερτ του Μίροσλαβ Στοχ στη Σλάβια Πράγας.

Όπως τονίζουν οι συμπατριώτες του έμπειρου άσου του ΠΑΟΚ η είδηση ότι ο Στοχ προσβλήθηκε από τον κορονοϊό προέκυψε την ώρα, που συζητιέται η επιστροφή του στη Σλάβια Πράγας.

Σύμφωνα με το isport.blesk.cz στην Τσεχία αυτή τη φορά, ο 30χρονος εξτρέμ θέλει να επιστρέψει στη Σλάβια αφού η φετινή σεζόν του με τον Δικέφαλο δεν τον άφησε ικανοποιημένο. Από την πλευρά της, και η τσεχική ομάδα ενδιαφέρεται για την περίπτωσή την ώρα, που υπάρχουν οι προϋποθέσεις -όπως υποστηρίζουν οι Τσέχοι- να μην πληρώσει χρήματα στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά δεδομένα, Στοχ και Σλάβια, μπορεί να έρθουν σε συμφωνία σε ένα ποσό κοντά στις 80-90 χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

Exit mobile version