ΠΑΟΚ

Τι ειπώθηκε στο ραντεβού Λουτσέσκου-Ουάρντα

Η συνάντηση που δίνει άλλη μία ευκαιρία στον Αιγύπτιο

Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε συνάντηση με τον Αμρ Ουάρντα και ο ΠΑΟΚ μετά από απόφαση του Ρουμάνου προπονητή, θα δώσει μία τελευταία ευκαιρία στον Αιγύπτιο να αποδείξει ότι μπορεί να μείνει πειθαρχημένος και να ακολουθήσει τους κανόνες της ομάδας.

Θυμίζουμε πως παραμονές του παιχνιδιού με την ΑΕΚ, Ουάρντα αντέδρασ όταν αντιλήφθηκε πως δεν βρίσκεται στο πλάνο της ενδεκάδας και απουσίασε αδικαιολόγητα και από την προπόνηση της Κυριακής.

Το παράπτωμά του έφερε την αντίδραση του προπονητή του ΠΑΟΚ που τον έβαλε προσωρινά στον… πάγο για τα παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιακό.

Στη συνάντηση των δύο αντρών, ο Λουτσέσκου εξήγησε στον Ουάρντα ποια θα πρέπει να είναι η συμπεριφορά του, αν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αλλά και τις σκέψεις του ίδιου για την αγωνιστική παρουσία του στην ομάδα.

O Ρουμάνους του είπε πως τον εκτιμάει ως ποδοσφαιριστή αλλά υπάρχει ένα ποιοτικό ρόστερ που ο καθένας έχει τον ρόλο του στην ομάδα και για αυτόν αποφασίζει ο προπονητής. Από την πλευρά του ο παίκτης ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του και υποσχέθηκε πως απο εδώ και πέρα δεν θα δημιουργήσει ξανά πρόβλημα με την συμπεριφορά του.

To ενωτικό μήνυμα του Ουάρντα (pic)

Exit mobile version