Ο Ισπανός αμυντικός έκανε ανάρτηση στο Instagram για τις εξελίξεις και την τιμωρία του ΠΑΟΚ

Για την απόφαση τιμωρίας του ΠΑΟΚ, αλλά και την στήριξη που χρειάζεται η ομάδα από τον κόσμο, τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Instagram ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, έγραψε ένα γράμμα με φόντο τον Λευκό Πύργο, αναφέροντας πως ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να κάνει υπομονή και πως άσχετα με την φετινή εξέλιξη, η ομάδα του θα βγει πιο δυνατή και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και του χρόνου.

Αναλυτικά το γράμμα του Κρέσπο:

«Αγαπητέ Λευκέ Πύργε… Κανείς δεν καταλαβαίνει την αγάπη μας, είναι τρέλα, παθιασμένη, ίσως πλατωνική, αλλά πάνω απ΄ όλα αιώνια.

Ο καθένας παλεύει για την αγάπη μας, οι άνθρωποι είναι σύμμαχοι για να εμποδίσουν την αγάπη μας, οι μαφίες μάχονται με έναν βρώμικο τρόπο μεταξύ τους, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μας εμποδίσουν να δούμε ο ένας τον άλλον, για να απολαύσουμε o ένας τον άλλον. Αλλά μείνε ήρεμος, περίμενε για μας, μην σταματάς να πιστεύεις στην αγάπη μας. Θα πολεμήσουμε ενάντια σε όλους εκείνους που δεν μας αφήνουν να αντιδράσουμε.

Mόνο η μπάλα είναι ο συνεργός μας και αν εδώ δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, εμείς θα την κάνουμε να παλέψει μαζί μας. Σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί, αν δεν μας αφήσουν φέτος εμείς θα παλέψουμε για την επόμενη που θα είμαι μαζί σου. Μην σταματήσεις να πιστεύεις ότι η αγάπη μας. Είναι μοναδική και καθαρή. Περίμενέ μας».