ΠΑΟΚ

Τον ήθελε ο Φερέιρα αλλά πάει Μπεσίκτας!

Τον Μπερνάρ Μενσά που ήθελε ο Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ, στοχεύει να πάρει η Μπεσίκτας! Στο παιχνίδι της απόκτησης του Γκανέζου μεσοεπιθετικού της Καϊσερισπόρ, έχει μπει δυνατά και η Μπεσίκτας. Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα «fanatik», η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, έχει καταθέσει πρόταση στην Καϊσερισπόρ για την απόκτηση...

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ για τον Μενσά
Συντάκτης: Νίκος Τοσκίτσης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τον Μπερνάρ Μενσά που ήθελε ο Αμπέλ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ, στοχεύει να πάρει η Μπεσίκτας!

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Γκανέζου μεσοεπιθετικού της Καϊσερισπόρ, έχει μπει δυνατά και η Μπεσίκτας.

Όπως αναφέρει η τουρκική ιστοσελίδα «fanatik», η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, έχει καταθέσει πρόταση στην Καϊσερισπόρ για την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι Τούρκοι μάλιστα σημειώνουν, ότι η προσφορά που κατέθεσε η Μπεσίκτας είναι μεγαλύτερη από αυτή της Γαλατασαράι, με τους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης να πιέζουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Θυμίζουμε πως τον ποδοσφαιριστή ήθελε ο Αμπέλ Φερέιρα, ο ΠΑΟΚ κοιτούσε έντονα την περίπτωση του αλλά την άφησε με τις πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό συνέβη λόγω του υψηλού μισθού του ποδοσφαιριστή και τις προτάσεις που είχε από τις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας.

Exit mobile version