ΠΑΟΚ

Τσίπρας: «Έχει ληφθεί απόφαση για το γήπεδο του ΠΑΟΚ» (video)

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως έχει ληφθεί απόφαση για ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας με την αξιοποίηση έκτασης γύρω από το γήπεδο που ανήκει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Τσίπρας: «Έχει ληφθεί απόφαση για το γήπεδο του ΠΑΟΚ» (video)

Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει αυτή την ώρα (28/3) συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη ενόψει του 11ου περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας. Ανάμεσα στα λεγόμενα του υπήρξε και μία τοποθέτηση που αφορά το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας.

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως έχει ληφθεί απόφαση για ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας με την αξιοποίηση έκτασης γύρω από το γήπεδο που ανήκει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσίπρας: «Από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, έχει επίσης ληφθεί απόφαση για την αξιοποίηση έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το σχέδιο ανακατασκευής του γηπέδου του Συλλόγου. Για το σκοπό αυτό εξετάζονται ήδη θετικά περεταίρω αιτήματα του συλλόγου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τσίπρας: «Έχει ληφθεί απόφαση για το γήπεδο του ΠΑΟΚ» (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.