ΠΑΟΚ

Τσίπρας: «Έχει ληφθεί απόφαση για το γήπεδο του ΠΑΟΚ» (video)

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως έχει ληφθεί απόφαση για ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας με την αξιοποίηση έκτασης γύρω από το γήπεδο που ανήκει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Αλέξης Τσίπρας δίνει αυτή την ώρα (28/3) συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη ενόψει του 11ου περιφερειακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Κεντρικής Μακεδονίας. Ανάμεσα στα λεγόμενα του υπήρξε και μία τοποθέτηση που αφορά το αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας.

Ο πρωθυπουργός υποστήριξε πως έχει ληφθεί απόφαση για ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας με την αξιοποίηση έκτασης γύρω από το γήπεδο που ανήκει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσίπρας: «Από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας, έχει επίσης ληφθεί απόφαση για την αξιοποίηση έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το σχέδιο ανακατασκευής του γηπέδου του Συλλόγου. Για το σκοπό αυτό εξετάζονται ήδη θετικά περεταίρω αιτήματα του συλλόγου από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Υπουργείο Περιβάλλοντος».

Exit mobile version