ΠΑΟΚ

Βαρέλα: Εξελίξεις με το συμβόλαιό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φερνάντο Βαρέλα και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται πολύ κοντά  και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του Αφρικανού κεντρικού αμυντικού λήγει το καλοκαίρι και ο παίκτης είχε το δικαίωμα από τον Γενάρη και μετά να συμφωνήσει με όποια ομάδα ήθελε, ωστόσο υπάρχει θετική διάθεση και...

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φερνάντο Βαρέλα και ο ΠΑΟΚ βρίσκονται πολύ κοντά  και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του Αφρικανού κεντρικού αμυντικού λήγει το καλοκαίρι και ο παίκτης είχε το δικαίωμα από τον Γενάρη και μετά να συμφωνήσει με όποια ομάδα ήθελε, ωστόσο υπάρχει θετική διάθεση και από τις δύο πλευρές και το ενδεχόμενο παραμονής του στην Τούμπα είναι πιο πιθανό από ποτέ.

Τις τελευταίες ώρες είχαμε μεγάλη πρόοδο στη συγκεκριμένη υπόθεση και τις επόμενες μέρες είναι πολύ πιθανό να κλείσει οριστικά με την ανανέωση του συμβολαίου του 31χρονου άσου.

Ο Βαρέλα είναι σταθερά στους κορυφαίους της ομάδας σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζεται εκείνη και μαζί με τον Ανχελ Κρέσπο αποτελούν απροσπέλαστο δίδυμο στο κέντρο της «ασπρόμαυρης» άμυνας και έχουν ήδη γράψει ιστορία, καταρρίπτοντας τα ρεκόρ το ένα μετά το άλλο.

Exit mobile version