ΠΑΟΚ

Πρόταση προς το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για κατ’ εξαίρεση επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης λόγω του ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ έκανε ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ, Ζήσης Τζηκαλάγιας. Ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ στην πρότασή του προς το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας αναφέρεται στην πιθανότητα παράτασης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ...

Πρόταση προς το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας για κατ’ εξαίρεση επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης λόγω του ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ έκανε ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ, Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Ο βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ στην πρότασή του προς το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας αναφέρεται στην πιθανότητα παράτασης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ για τα πλέι οφ του Champions League, που θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στα καταστήματα τα οποία θα προβάλλουν το ματς και είναι υποχρεωμένα, βάσει περιορισμών να κλείσουν εκείνη την ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Απίστευτο – Αγνοείται ο Όλσον!

Η δήλωση του Ζήση Τζηκαλάγια:

«Σήμερα στις 22:00 ο ΠΑΟΚ δίνει έναν τελικό για την ευρωπαϊκή του συμμετοχή. Επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα παράτασης του αγώνα που θα καθυστερήσει την λήξη, ενδεχομένως να δημιουργηθεί ζήτημα στους χώρους μετάδοσης με τα περιοριστικά μέτρα του ωραρίου ,που εκείνη την ώρα λειτουργεί έντονα και η συναισθηματική φόρτιση ενός αγώνα.

Για αυτόν τον λόγο και στην λογική του ‘κάλλιον προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν’ ΠΡΟΤΕΙΝΑ στην Κυβέρνηση και στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας την κατ εξαίρεση για σήμερα επέκταση ωραρίου κατά μία ώρα. Καλή επιτυχία στην Ελληνική ομάδα».

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Ιβάν Σαββίδης σε παίκτες: «Γράψτε ιστορία σας πιστεύω…»

ΠΑΟΚ: Τα κέρδη και οι οικονομικές διαφορές σε Champions και Europa League

ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Ατομικό με δεμένο πόδι ο Μπεργκ!

Φερέιρα: «Όποιος αποφάσισε να φέρει τον Ρέμπε στην ομάδα, πέτυχε διάνα»