ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-4: Οτι πήγαινε μέσα, «έγραφε»!

Γκολ και οι τέσσερις τελικές στην εστία που έκανε ο Παναιτωλικός. «Μέσα» στα δύο πρώτα ο Κάρλες Σόρια!

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-3: «Προκλητικά» κυνικός και αποτελεσματικός ο Παναιτωλικός, κάνοντας γκολ και τις τρεις τελικές του που πήγαν στο τέρμα του Σούλη.
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 1-3: «Προκλητικά» κυνικός και αποτελεσματικός ο Παναιτωλικός, κάνοντας γκολ και τις τρεις τελικές του που πήγαν στο τέρμα του Σούλη.
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΠΑΣ ΓιάννιναΠαναιτωλικός 1-4: «Προκλητικά» κυνικός και αποτελεσματικός ο Παναιτωλικός, κάνοντας γκολ και τις τέσσερις τελικές που πήγαν στο τέρμα του Σούλη!

Με ασύλληπτα… ποσοστά και μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη (4-1), έφυγε από τα Γιάννενα ο Παναιτωλικός. Τέσσερις τελικές εντός εστίας, ισάριθμα γκολ τα «καναρίνια» με τον Κάρλες Σόρια να… εμπλέκεται στα δύο πρώτα.

Mια λάθος εκτίμηση του Σόρια και ο Παναιτωλικός ανοίγει το σκορ με Μόρσεϊ, κόντρα στη ροή του αγώνα στο 7′, αφού μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο οι γηπεδούχοι έχουν απειλήσει δύο φορές!

Οι Αγρινιώτες δίνουν στη συνέχεια γήπεδο στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά κλείνουν καλά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Ανέστη.

Απαράμμιλος ο κυνισμός των «καναρινιών» που σκοράρουν και στην δεύτερη τελική τους στο ματς! Πάλι εμπλέκεται στη φάση ο Σόρια που χάνει τον Λάρσον ο οποίος γυρίζει παράλληλα με τον Καρέλη να μην αστοχεί εξ επαφής σε άδεια εστία για το 0-2!

Το βάρος στην «πλάτη» των γηπεδούχων μεγάλο, αλλά βρίσκουν τρόπο να ξαναμπούν στο ματς με την κεφαλιά – γκολ του Εραμούσπε στο 34′. Οι Ηπειρώτες μειώνουν σε 2-1 και έχουμε και πάλι παιχνίδι στο «Ζωσιμάδες».

Ο Παναιτωλικός τα έκανε όλα να φαίνονται εύκολα επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο, από την άλλη ο Σταματελόπουλος έκανε τα εύκολα, δύσκολα στο 41′, όταν από το ένα μέτρο έστειλε τη μπάλα πολυ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη!

Ο Παναιτωλικός κάνει γκολ ότι πάει στο τέρμα!

Oι γηπεδούχοι έχουν… κατασκηνώσει στο δεύτερο ημίχρονο στα πέριξ της περιοχής του Ανέστη, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Στο 53′ ο Σταματελόπουλος δεν προλαβαίνει απλά να σπρώξει τη μπάλα στην εστία η οποία περνάει παράλληλα.

To μοτίβο δεν αλλάζει σε όλο το δεύτερο μέρος, με τους Γιαννιώτες να προσπαθούν και τους Αγρινιώτες να κρατούν σχετικά εύκολα τους αντιπάλους τους μακριά από την εστία τους. Ούτε το σουτ του Μορέιρα,  βρίσκει εστία με τον Ανέστη να αποκρούει.

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει να… προκαλεί με την αποτελεσματικότητα του, κάνοντας γκολ και την τρίτη τελική (πρώτη και μοναδική στο δεύτερο ημίχρονο) στην εστία και πάλι με τον Καρέλη στο 72′, που θα κάνει και (το πρώτο του) χατ – τρικ στο 87′ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1, που ήταν και το τελικό!

Απίστευτο ρεκόρ για τον Καρέλη έχοντας πετύχει τα έξι από τα 10 φετινά γκολ του Παναιτωλικού!

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 1-4

Σκόρερ: 34′ Εραμούσπε – 7′ Μόρσεϊ, 25′, 72′, 87′ Καρέλης

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Σούλης, Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Ποζνάνσκι (81′ Λώλης), Καραχάλιος, Κιάκος, Λιάσος (59′ Tζίμας), Ροσέρο, Μορέιρα (81′ Μπάλαν), Σταματελόπουλος (74′ Παμλίδης).

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης (85′ Αποστολάκης), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεωδωρίδης, Μλάντεν (80′ Φλόρες), Ντουάρτε, Ντίας (57′ Μάρτενσον), Σενγκέλια (57′ Νταγκό), Μόρσεϊ (57′ Κολοβός), Καρέλης.

Exit mobile version