ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Χωρίς Σολτάνι και διεθνείς ο ΠΑΣ Γιάννινα

Από την προπόνηση της Τρίτης (27/3) απουσίαζαν ο Σολτάνι που έχει πάρει άδεια και βρίσκεται στο εξωτερικό, όπως και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Μανθάτης, Λίλα, Τζημόπουλος. Δεν υπολογίζεται για το Αγρίνιο ο τιμωρημένος Νίκος Καρανίκας
Χωρίς Σολτάνι και διεθνείς ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπήκε ο ΠΑΣ Γιάννινα και ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο (31/3). Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη θα δώσει ένα καθοριστικό παιχνίδι στη μάχη για την είσοδο του στην 5αδα του πρωταθλήματος και σίγουρα περιμένει να δει την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του μετά τη μεγάλη περίοδο απραξίας λόγω της διακοπής.

Από την προπόνηση της Τρίτης (27/3) απουσίαζαν ο Σολτάνι που έχει πάρει άδεια και βρίσκεται στο εξωτερικό, όπως και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Μανθάτης, Λίλα, Τζημόπουλος. Δεν υπολογίζεται για το Αγρίνιο ο Νίκος Καρανίκας που είναι δηλωμένος να εκτίσει τιμωρία κίτρινων καρτών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χωρίς Σολτάνι και διεθνείς ο ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.