ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

O… φορ Παντελάκης, δεύτερος σκόρερ στον ΠΑΣ Γιάννινα! (vid)

Μόνο ο Πέδρο Κόντε έχει βάλει περισσότερα από τα 12 γκολ που έχει ο Νώντας Παντελάκης!

ΠΑΣ Γιάννινα: Μόλις... 13 αγωνιστικά λεπτά έχει στο πρωτάθλημα ο Νώντας Παντελάκης, μόνο το 1' έπαιξε στη φυσική του θέση!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

ΠΑΣ Γιάννινα: Μόλις… 13 αγωνιστικά λεπτά έχει στο πρωτάθλημα ο Νώντας Παντελάκης, μόνο το 1′ έπαιξε στη φυσική του θέση!

Κάργας και Εραμούσπε είναι το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο φέτος στον ΠΑΣ Γιάννινα και δεν το «σπάει» για κανένα λόγο ο Ηρακλής Μεταξάς. Και δεν έχει και λόγο, αφού οι Γιαννιώτες έχουν δεχθεί μόλις δύο γκολ στο πρωτάθλημα, το ένα με πέναλτι!

Ο Νώντας Παντελάκης, ο τρίτος στόπερ στην ιεραρχία, μέχρι το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είχε αγωνιστεί κάτι… δευτερόλεπτα στη Νίκαια στο 0-0 με τον Ιωνικό. Μπήκε στο 93′ και μετά από 30 δευτερόλεπτα, ο Σκουλάς το έληξε.

Στο Περιστέρι έπαιξε άλλα 12′, αλλά όχι ως κεντρικός αμυντικός. Ουσιαστικά ως τρίτος επιθετικός. Και μάλιστα βγάζει εκπληκτική κάθετη στον Μίνα για να ξεκινήσει η … διαδικασία της ισοφάρισης από τον Μορέιρα στο 88′!

Το τελευταίο… τρίτο του γηπέδου δεν είναι άγνωστο για τον Παντελάκη. Συχνές οι προωθήσεις του Έλληνα αμυντικού και εξίσου συχνή και η επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

12 φορές έχει σκοράρει στην καριέρα του. Μόνο ο Κόντε έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από το ρόστερ του ΠΑΣ Γιάννινα!

 

Exit mobile version