ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε πέντε αποδεσμεύσεις (pics)

Πέντε παίκτες αποχαιρέτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα από το ρόστερ του, που θα αλλάξει πολλά για τη νέα χρονιά, που θα τον βρει στη Super League. Συγκεκριμένα, από την ομάδα αποχωρούν οι Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Περιστερίδης και Shergelashvili, επιβεβαιώνοντας με το ρεπορτάζ του Sportime. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουκουβάλας: Ο Απόλλων μοιάζει ισχυρή πιθανότητα Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η...

ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε πέντε αποδεσμεύσεις (pics)
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πέντε παίκτες αποχαιρέτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα από το ρόστερ του, που θα αλλάξει πολλά για τη νέα χρονιά, που θα τον βρει στη Super League.

Συγκεκριμένα, από την ομάδα αποχωρούν οι Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Περιστερίδης και Shergelashvili, επιβεβαιώνοντας με το ρεπορτάζ του Sportime.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπουκουβάλας: Ο Απόλλων μοιάζει ισχυρή πιθανότητα

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Σκόνδρα Απόστολο, Μπουκουβάλα Μιχαήλ, Αποστολόπουλο Αλέξανδρο, Περιστερίδη Κωνσταντίνο και Shergelashvili Lasha.

Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα, τις στιγμές που ζήσαμε στους αγωνιστικούς χώρους και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους, πάντα με υγεία».

Exit mobile version