ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Αρέσει ο Κάτσε, αλλά να ρίξει το κασέ του!

ΠΑΣ Γιάννινα: Καλός, αλλά «αλμυρός» ο Έργκους Κάτσε. Οι Ηπειρώτες τον θέλουν, αλλά αν βάλει νερό στο κρασί του.
ΠΑΣ Γιάννινα: Αρέσει ο Κάτσε, αλλά να ρίξει το κασέ του!

ΠΑΣ Γιάννινα: Καλός, αλλά «αλμυρός» ο Έργκους Κάτσε. Οι Ηπειρώτες τον θέλουν, αλλά αν βάλει νερό στο κρασί του.

Καραχάλιος, Σιόντης και ο… υπ’ ατμόν Κάστρο τα τρία «εξάρια» που έχει στο ρόστερ του ο ΠΑΣ Γιάννινα, ασχέτως αν ο πρώτος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.

Οι Ηπειρώτες θα ψαχτούν για έναν 11αδάτο «κόφτη» και ο Έργκους Κάτσε αρέσει πολύ. Άνεξάρτητα αν δεν «έπιασε» στον Άρη.

Ο Αλβανός μέσος δεν υπολογίζεται από τον Άκη Μάντζιο και θα κληθεί να λύσει το συμβόλαιο του.

Στη λίμνη των Ιωαννίνων παρακολουθούν διακριτικά – ως είθισται να λέγεται και να γράφεται σε τέτοιες περιπτώσεις – τις εξελίξεις, θα κάνουν κάποια στιγμή την κίνηση τους, αλλά με την προϋπόθεση οτι ο Κάτσε θα… νερώσει λίγο το κρασί του. Τα 150 χιλιάρικα που έχει στον Άρη, δεν υπάρχουν. Αν ρίξει το κασέ του θα γίνει κουβεντούλα. Σε αντίθετη περίπτωση οι Γιαννιώτες θα πάνε παρακάτω.

Διαβάστε επίσης

Μανωλάς: «Ο Ολυμπιακός σε επαφές με τη Νάπολι»!

ΠΑΣ Γιάννινα: Μπήκε «σφήνα» για Χαρίση, αλλά…

Λαμία: Το παλεύει (ξανά) για Ενσικουλού!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Αρέσει ο Κάτσε, αλλά να ρίξει το κασέ του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!