ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Επέστρεψε ο Δημήτρης Νιαρχάκος

Έναν άνθρωπο που θα τρέξει την ομάδα στη Super League 1 αναζητούσε ο ΠΑΣ Γιάννινα και εξ αρχής η πρώτη επιλογή ήταν ο Δημήτρης Νιαρχάκος. Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται ο Γιώργος Χριστοβασίλης και έτσι τον επανέφερε στην ομάδα. Τη σεζόν που μας πέρασε ο Νιαρχάκος βρισκόταν στον Άρη απ’ όπου αποχώρησε. Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι...

ΠΑΣ Γιάννινα Νιαρχάκος
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έναν άνθρωπο που θα τρέξει την ομάδα στη Super League 1 αναζητούσε ο ΠΑΣ Γιάννινα και εξ αρχής η πρώτη επιλογή ήταν ο Δημήτρης Νιαρχάκος. Αυτόν ξέρει, αυτόν εμπιστεύεται ο Γιώργος Χριστοβασίλης και έτσι τον επανέφερε στην ομάδα.

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Νιαρχάκος βρισκόταν στον Άρη απ’ όπου αποχώρησε. Στη συνέχεια ξεκίνησαν οι επαφές με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τελικά την Τετάρτη (1/9) ήρθε η ανακοίνωση. Περίπου έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του, επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια.

Όλα αυτά τα χρόνια από διάφορα πόστα προσέφερε και πλέον ο νέος τίτλος που θα έχει είναι αυτός του Επιχειρησιακού Διευθυντή της ΠΑΕ. Αναλυτικά και η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ.Δημήτρη Νιαρχάκο, o οποίος και θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του από το πόστο του Επιχειρησιακού Διευθυντή της Π.Α.Ε.».

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη και όταν αποχώρησε ο Νιαρχάκος από τα Ιωάννινα, η σχέση του με τον Γιώργο Χριστοβασίλη παρέμεινε αρκετά καλή. Δίαυλος επικοινωνίας υπήρχε και ο ιδιοκτήτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ αποφάσισε πως είναι ο ιδανικός για να τρέξει την ομάδα, όποτε εκείνος για διάφορους προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να ασχοληθεί.

Τέλος, στα μεταγραφικά αναμένεται η άφιξη του Αργεντινού, ενώ από την ΠΑΕ υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία πως θα ολοκληρωθεί άλλη μία καλή μεταγραφή ξένου παίκτη.

Exit mobile version