ΠΑΣ Γιάννινα: Η τελική συζήτηση Χριστοβασίλη - Γιαννίκη

Ήρθε η στιγμή να πέσουν οι τίτλοι τέλους στο σίριαλ του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα. Όλοι έχουν μία αίσθηση για το ποιο θα είναι το φινάλε, αλλά θεωρητικά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Γιώργος Χριστοβασίλης και Αργύρης Γιαννίκης προ ημερών συμφώνησαν τυπικά να τα ξαναπούν στο τέλος της σεζόν. Υπενθυμίζεται πως μετά το ματς του ΠΑΣ...

Ήρθε η στιγμή να πέσουν οι τίτλοι τέλους στο σίριαλ του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα. Όλοι έχουν μία αίσθηση για το ποιο θα είναι το φινάλε, αλλά θεωρητικά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.

Γιώργος Χριστοβασίλης και Αργύρης Γιαννίκης προ ημερών συμφώνησαν τυπικά να τα ξαναπούν στο τέλος της σεζόν. Υπενθυμίζεται πως μετά το ματς του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης (σ.σ. αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων) αναμενόταν η τελική συνάντηση. Επειδή το ματς δεν έγινε τότε, οι δύο άντρες τα είχαν πει μέσω τηλεδιάσκεψης. Κάτι που εξ αποστάσεως δεν είναι το ίδιο, κάτι που το σήμα ορισμένες στιγμές δεν ήταν καλό, ειπώθηκε πως «θα τα ξαναπούμε στο τέλος της σεζόν».

Αυτό έρχεται και μαζί του η τελική απάντηση του προπονητή. Τις τελευταίες μέρες εντός των τειχών υπήρξε μία αισιοδοξία χωρίς να προκύπτει από κάπου. Η θέληση της ομάδας να κρατήσει τον 40χρονο τεχνικό είναι δεδομένη. Οι προσπάθειες που έκανε για να το καταφέρει, δεν αμφισβητούνται. Ωστόσο, ο Γιαννίκης, που έχει κρούσεις από κάποιες ομάδες, εκτιμά ο κύκλος του έκλεισε. Προσέφερε, βοήθησε και βοηθήθηκε και ήρθε η ώρα για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Σε μία διαπραγμάτευση όλα μπορούν να γίνουν, αλλά μοιάζει αρκετά δύσκολο το να αλλάξει κάτι. Αν αυτό συμβεί, όμως, τα credits θα πρέπει να πιστωθούν στους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα.