ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Δύο διαδοχικές ισοπαλίες χωρίς σκορ έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα ήθελε να… τριτώσει αυτό στο ματς που ακολουθεί. Είναι ενδεχομένως το πιο δύσκολο τεστ του για φέτος, αφού πηγαίνει στο Φάληρο να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Δεν είναι, όμως, μόνο η ποιότητα του αντιπάλου, αλλά και οι δικές του σημαντικές απουσίες. Ο ΠΑΣ...
ΠΑΣ Γιάννινα: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό

Δύο διαδοχικές ισοπαλίες χωρίς σκορ έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος θα ήθελε να… τριτώσει αυτό στο ματς που ακολουθεί. Είναι ενδεχομένως το πιο δύσκολο τεστ του για φέτος, αφού πηγαίνει στο Φάληρο να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Δεν είναι, όμως, μόνο η ποιότητα του αντιπάλου, αλλά και οι δικές του σημαντικές απουσίες. Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα έχει τους τιμωρημένους Παντελάκη και Κριζμάν, όπως και τους τραυματίες Κάστρο και Ντομίνγκεθ σε αυτό το ματς. Συνεπώς ο Αργύρης Γιαννίκης θα κάνει αναγκαστικά αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η αποστολή αποτελείται από τους Χουτεσιώτη, Αθανασίου, Κάργα, Εραμούσπε, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Πίρσμαν, Σάλιακα, Πανουργιά, Καρτάλη, Σιόντη, Λώλη, Λιάσο, Νάουμετς, Μπρένερ, Γροσδάνη, Ελευθεριάδη, Δούμτση, Παμλίδη, Λέο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAS Giannina FC (@pasgianninafc)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στον Ολυμπιακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.