ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Πολύ κοντά στον Κάργα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προχωρά σε μεταγραφική ενίσχυση, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, Γιάννη Κάργα. Ο Έλληνας στόπερ έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Μπρεστ της Λευκορωσίας, της οποίας πρόεδρος είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα και μάλιστα βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα για τις ιατρικές εξετάσεις πριν την υπογραφή της συμφωνίας. Συνολικά πραγματοποίησε...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο ΠΑΣ Γιάννινα προχωρά σε μεταγραφική ενίσχυση, καθώς βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, Γιάννη Κάργα.

Ο Έλληνας στόπερ έμεινε ελεύθερος από τη Ντιναμό Μπρεστ της Λευκορωσίας, της οποίας πρόεδρος είναι ο Ντιέγκο Μαραντόνα και μάλιστα βρίσκεται ήδη στα Γιάννενα για τις ιατρικές εξετάσεις πριν την υπογραφή της συμφωνίας. Συνολικά πραγματοποίησε 26 εμφανίσεις στον ένα χρόνο παρουσίας του, ενώ τελευταία συμμετοχή ήταν στις 3 Νοεμβρίου 2018, με το πρωτάθλημα στη Λευκορωσία να ολοκληρώνεται στις 2 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για ένα παίκτη που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, μιας και έχει φορέσει τη φανέλα του Πλατανιά και του Πανιωνίου.

Exit mobile version