ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Στην Αθήνα για τη ρεβάνς

Μία μεγάλη πρόκληση παρουσιάζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το 1-0 του πρώτου ματς αντιμετωπίζει την Τετάρτη (15/1) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Συνήθως ο ΠΑΣ Γιάννινα στα ματς της Αθήνας κατέβαινε την παραμονή του αγώνα, αλλά αυτή τη φορά ο Αργύρης Γιαννίκης άλλαξε συνήθειες. Επέλεξε να πάει η...

ΠΑΣ Γιάννινα
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μία μεγάλη πρόκληση παρουσιάζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το 1-0 του πρώτου ματς αντιμετωπίζει την Τετάρτη (15/1) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Συνήθως ο ΠΑΣ Γιάννινα στα ματς της Αθήνας κατέβαινε την παραμονή του αγώνα, αλλά αυτή τη φορά ο Αργύρης Γιαννίκης άλλαξε συνήθειες. Επέλεξε να πάει η ομάδα στην πρωτεύουσα από τη Δευτέρα (13/1) και να κάνει την τελευταία της προπόνηση στο Λεκανοπέδιο.

Το θετικό για εκείνον είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Στη αποστολή δεν μπήκαν οι Ελευθεριάδης, Ζιούλης, Σεργκελασβίλι, Βενετικίδης, Γροσδάνης και Πανουργιάς. Αυτό σημαίνει πως δεν θα αλλάξουν και σημαντικά τα πλάνα του Γιαννίκη.

Από εκεί και πέρα, πολλές αλλαγές από το πρώτο ματς δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς. Το πιο πιθανό είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα να έχει πιο αμυντικό προσανατολισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η εντεκάδα του θα είναι σε μεγάλο βαθμό διαφοροποιημένη. Φέτος, άλλωστε, η συγκεκριμένη ομάδα χτίστηκε για να επιτίθεται και να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες προκειμένου να πάρει την άνοδο.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους Γιαννίκογλου, Χουτεσιώτη, Περιστερίδη, Σκόνδρα, Μπουκουβάλα, Παντελάκη, Αποστολόπουλο, Πίτου Γκαρσία, Λιάσο, Σιόντη, Νικολιά, Νάουμετς, Οικονομόπουλο, Λέο, Καρτάλη, Παμλίδη, Ξύδα, Κρίζμαν, Κάστρο, Πήλιο, Λώλη και Γώγο.

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version