ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Το… στράβωμα του Γιαννίκη και ο στρατός

Χαρτί για να παρουσιαστούν στο στρατό, πήγε πριν λίγες μέρες σε δύο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, τους Ελευθεριάδη και Κάργα. Αμφότεροι ήταν να παρουσιαστούν στις 4/11, ανήμερα του αγώνα με την ΑΕΛ, ωστόσο η ΠΑΕ κατάφερε να εξασφαλίσει δίμηνη αναβολή και για τους δύο ποδοσφαιριστές της. Το όλο θέμα, πάντως, ήταν ένας από τους λόγους...

ΠΑΣ Γιάννινα Γιαννίκης
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Χαρτί για να παρουσιαστούν στο στρατό, πήγε πριν λίγες μέρες σε δύο παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, τους Ελευθεριάδη και Κάργα. Αμφότεροι ήταν να παρουσιαστούν στις 4/11, ανήμερα του αγώνα με την ΑΕΛ, ωστόσο η ΠΑΕ κατάφερε να εξασφαλίσει δίμηνη αναβολή και για τους δύο ποδοσφαιριστές της.

Το όλο θέμα, πάντως, ήταν ένας από τους λόγους που… στράβωσε ο Αργύρης Γιαννίκης τελευταία. Ο κόουτς θεωρούσε πως μπορεί να έχει λυθεί και πριν την ημέρα του αγώνα αυτό. Δεν ήταν τυχαία η δήλωση περί «επαγγελματισμού» που έκανε μετά την ήττα από τους «βυσσινί».

Από εκεί και πέρα,  ο Γιαννίκης εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή και μετέβη στη Γερμανία για να δει την οικογένεια του. Θα επιστρέψει την Πέμπτη (12/10) στα Γιάννενα. Μια μέρα νωρίτερα γυρνούν στις προπονήσεις οι υπόλοιποι.

Exit mobile version