ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίκτη-έκπληξη «χτυπάει» η Ρεάλ Μαδρίτης – Ένας από τους κορυφαίους της Premier League!

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να ψάχνει παίκτης κορυφαίου επιπέδου για το ρόστερ της και η Premier League βρίσκεται στο στόχαστρο της.

Παίκτη-έκπληξη «χτυπάει» η Ρεάλ Μαδρίτης – Ένας από τους κορυφαίους της Premier League!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αρκετές προσθήκες πρέπει να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική σε La Liga και Champions League.

Η «Βασίλισσα» μετά το φιάσκο με τον Κιλιάν Εμπαπέ το καλοκαίρι, που έμεινε τελικά στην Παρί Σεν Ζερμέν με λεφτά που τρομάζουν, δεν έκανε κάποια εντυπωσιακή κίνηση.

Φαίνεται λοιπόν ότι αυτό σκοπεύει να συνεχίσει να κάνει, αφού θέλει παίκτες ουσίες που μπορούν να βοηθήσουν και να κάνει τη διαφορά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Daily Mail», ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι δεν είναι άλλος από τον Σον Χέουνγκ Μιν της Τότεναμ.

Ο Νοτιοκορεάτης, έχει κλείσει αρκετά χρόνια στην Premier League, δείχνοντας την ποιότητα του και σίγουρα έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Έτσι παρακολουθεί από κοντά η Ρεάλ Μαδρίτης της πορεία του, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Σίγουρα η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα πρέπει να βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη, για να αποκτήσει έναν παίκτη που αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, κάτι που χρειάζεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ο Σον έχει αγωνιστεί σε 16 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 5 γκολ και δίνοντας 2 τελικές πάσες.

https://youtu.be/OD6s7DdGttQ

Exit mobile version