Πέλκας: «Είμαι ενθουσιασμένος, θέλω να παίζω σε κάθε αγώνα»

Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε χθες για το πρωτάθλημα της Τουρκίας την Γκέζτεπε με σκορ 3-2, μάλιστα ο Δημήτρης Πέλκας έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της. Έτσι είναι πρώτη, με έντεκα πόντους σε πέντε αναμετρήσεις. Σ’ αυτό το ματς ο Πέλκας σκόραρε το 1-3, στο παρθενικό του τέρμα με τον νέο του σύλλογο. Έτσι σε...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η Φενέρμπαχτσε κέρδισε χθες για το πρωτάθλημα της Τουρκίας την Γκέζτεπε με σκορ 3-2, μάλιστα ο Δημήτρης Πέλκας έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της.

Έτσι είναι πρώτη, με έντεκα πόντους σε πέντε αναμετρήσεις. Σ’ αυτό το ματς ο Πέλκας σκόραρε το 1-3, στο παρθενικό του τέρμα με τον νέο του σύλλογο.

Έτσι σε δηλώσεις του δεν έκρυψε την ευχαρίστηση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Νικήσαμε στον πρώτο μου αγώνα. Βοήθησα επίσης την ομάδα μου σημειώνοντας γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος τώρα.

Είπα σε προηγούμενες δηλώσεις μου, ότι μου αρέσει να παίζω στη θέση νούμερο 10, αλλά μπορώ επίσης να παίξω στα άκρα. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου σε κάθε παιχνίδι που παίζω. Θέλω να παίζω σε κάθε αγώνα, θέλω να δίνω το 100% μου κάθε φορά που παίζω. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου, ανεξάρτητα από τη θέση που θα παίζω».

Exit mobile version