ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλούμης και τα μυαλά στα κάγκελα…

Το «τανκ» του Χαρραυγιακού, Νίκος Πλούμης κούμπωσε στα πλάνα και στο σχεδιασμό των Τραχώνων
Πλούμης και τα μυαλά στα κάγκελα…

Πλούμης: Πόσοι είναι αυτοί οι πρόεδροι που τώρα στο ραντεβού των μεταγραφών, έχουν κάνει λελογισμένη χρήση των γνώσεων τους και δεν έχουν παρασυρθεί από τη μεταγραφολογία και την πίεση του συστήματος, σώνει και καλά να κάνουν μεταγραφές, γιατί αυτό απαιτεί το πρωτόκολλο; Η απάντηση είναι οι περισσότεροι. Όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις. Όπως για παράδειγμα ο Χρήστος Τσιουρής.

Ο πρόεδρος των Τραχώνων, είναι από εκείνους που ουδέποτε μέχρι σήμερα έχει μπει σ’αυτό το τρυπάκι. Οι επιλογές του πάντα ήταν αυστηρές και επιλεκτικές στο βαθμό που θα βοηθήσουν το σύλλογο και θα ενισχύσουν την αγωνιστική του μηχανή.

Στο πλαίσιο αυτό, αποκτήθηκε το… «τανκ» που είχε ο Χαραυγιακός , που δεν είναι άλλο από τον Νίκο Πλούμη…

Ένας παίκτης που ταιριάζει απόλυτα στο πλάνο και στο σχεδιασμό των Τραχώνων, αλλά και του ίδιου του παίκτη, που φέτος είναι μια χρονιά που ο ποδοσφαιρικό τους δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, λόγω της στράτευσης του.

Αυτός είναι και ο λόγος, που αρνήθηκε προτάσεις ομάδων ακόμη και των εθνικών μας πρωταθλημάτων. Τράχωνες λοιπόν και Πλούμης, θα βαδίσουν μαζί, έχοντας θέσει η κάθε μια πλευρά τους δικούς της στόχους.

Η ομάδα να φανεί ιδιαίτερα ανταγωνιστική τη νέα χρονιά, ο δε παίκτης να δείξει το πηγαίο του ταλέντο του.

Από τις μεταγραφές που χτυπούν κόκκινο και φυσικά θα ήθελαν πολλές ομάδες να ήταν στη θέση των Τραχώνων. Πάντως δεν πρέπει να υπάρχει έστω κι ένας που να διαφωνεί πως το νέο απόκτημα των μπλε, δεν αποτελεί πολυτέλεια μόνον για το πρωτάθλημα της Αθήνας, αλλά και για τους Αθηναίους φιλάθλους που θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο.

Μια θέση κλειδί για την καλή και ανταγωνιστική εικόνα που θέλει να προσδώσει ο ίδιος ο Τσιμπάκης, έρχεται να καλυφθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο..

Γιάννης Τεριλίδης

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πλούμης και τα μυαλά στα κάγκελα…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.