ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Τι γίνεται με το πρωτάθλημα μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ – Κατεβάζει «διακόπτη» για ένα μήνα;

Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα αναμένεται να γίνει και πάλι σέντρα στην Premier League.

Premier League: Τι γίνεται με το πρωτάθλημα μετά το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ - Κατεβάζει «διακόπτη» για ένα μήνα;
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Premier League: Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 96 ετών άφησε η Βασίλισσα Ελισάβετ που βρισκόταν υπό ιατρική παρακολούθηση λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, βυθίζοντας στο πένθος τη Μεγάλη Βρετανία.

Αποτελεί τη μακροβιότερη μονάρχη που πέρασε από το Μπάκιγχαμ αφού βρέθηκε στο θρόνο για 70 χρόνια, ενώ όπως μετέδωσε το PA Media ο Κλάρενς Χάους ο νέος μονάρχης της Βρετανίας θα είναι γνωστός ως Βασιλιάς Κάρολος ο Γ’.

Ολόκληρη η Μεγάλη Βρετανία μπαίνει σε κατάσταση πένθους και αυτό επηρεάζει όπως είναι αναμενόμενο και τον αθλητισμό.

Premier League: Κατεβάζει διακόπτη για ένα μήνα;

Όλα τα εθνικά αθλήματα αναβάλλονται και μέσα σε αυτά και η Premier League και η Championship που δεν θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ σε όλα τα στάδια η σημαία θα είναι μεσίστια.

Μάλιστα, με δεδομένο πως το πένθος είναι δεκαήμερο και η κηδεία θα γίνει μετά από δέκα ημέρες, δεν θα γίνει ούτε η αγωνιστική που ακολουθεί, χωρίς βέβαια να υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως… σέντρα θα υπάρξει στην Premier League μετά από περίπου έναν μήνα, καθώς ακολουθεί και η διακοπή για τις Εθνικές ομάδες με την 9η αγωνιστική να είναι προγραμματισμένη για τις 1-2-3/10, επιστρέφοντας με δυνατά ντέρμπι όπως είναι αυτό της Άρσεναλ με την Τότεναμ, αλλά και της Μάντσεστερ Σίτι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Exit mobile version