ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Τρομερή ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έχανε 0-2 από την Τότεναμ και τελικά νίκησε με 4-2 διατηρώντας έτσι τις ελπίδες της για την κατάκτηση της Premier League.

Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολύ σκληρή για να πεθάνει είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Το έχει δείξει και άλλες χρονιές στην Premier League, το επιβεβαιώνει και τώρα.

Λίγες μέρες μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Σίτι βρέθηκε στο γήπεδό της να χάνει από την Τότεναμ 0-2. Μπορεί να ήταν ανώτερη, να πίεζε και να είχε ευκαιρίες κυρίως με τον Χάαλαντ, αλλά από το πουθενά βρέθηκε να κυνηγάει. Από ένα σοβαρό λάθος του Έντερσον έκανε το 0-1 ο Κουλουσέφκσι στο 44′ και τρία λεπτά μετά ο Έμερσον με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχε κατηφόρα. Ο Άλβαρες μείωσε στο 51′ και δύο λεπτά μετά ο Χάαλαντ με κεφαλιά έκανε το 2-2 μετά από ασίστ του Μαχρέζ. Ο Αλγερινός ήταν σε τρομερή κατάσταση και «καθάρισε» στην ουσία το ματς.

Με τρομερή προσωπική ενέργεια ο Μαχρέζ έκανε το 3-2 στο 63′ σε φάση που είχε ευθύνη και ο Γιορίς, ενώ στο φινάλε ο πρώην εξτρέμ της Λέστερ σκόραρε ξανά κερδίζοντας έτσι άξια και τον άτυπο τίτλο του MVP.

Η βαθμολογία της Premier League

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Δεν είναι Ροντινέι ο Ραμόν!

ΠΑΟΚ: Ο Λύρατζης και η απίστευτη ατυχία του

Άρης – Αποκλειστικό: Αίτημα στην ΕΠΟ ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό – Αυτό ζητούν οι «κιτρινόμαυροι»!

Exit mobile version