ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πωλητήριο σε κορυφαίο της παίκτη βάζει η Άρσεναλ

Πολλές αλλαγές φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κάνει η Άρσεναλ η οποία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της με τις πολλές αποχωρήσεις αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν με τον προπονητή της. Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα στην Άρσεναλ, με τον κόσμο της ομάδας να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον προπονητή Αρσέν Βενγκέρ. Όπως...

Football Soccer - Tottenham Hotspur v Arsenal - Barclays Premier League - White Hart Lane - 5/3/16 Hector Bellerin celebrates after Aaron Ramsey (not pictured) scores the first goal for Arsenal Reuters / Dylan Martinez Livepic
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Πολλές αλλαγές φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κάνει η Άρσεναλ η οποία προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της με τις πολλές αποχωρήσεις αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν με τον προπονητή της.

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα στην Άρσεναλ, με τον κόσμο της ομάδας να έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον προπονητή Αρσέν Βενγκέρ.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας είναι έτοιμο να πουληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον βέβαια δοθούν και τα απαραίτητα χρήματα.

Φυσικά μιλάμε για τον δεξιό Ισπανό μπακ Μπεγιερίν, ο όποιος με μία πρόταση μεγαλύτερη των 50 εκατομμυρίων ευρώ θα αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχουν ενδιαφερθεί για την αγορά του, η Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους .

Exit mobile version