ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανεβάζει την προσφορά για τον Μπέλινγκχαμ – Ξεφεύγουν τα λεφτά!

Απίστευτα χρήματα ετοιμάζεται να δώσει η Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένα από τα πιο… καυτά ονόματα στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο είναι ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να θέλει όσο τίποτα τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, η Μπορούσια Ντόρτμουντ βλέπει πολλούς μνηστήρες να μαζεύονται για τον Άγγλο μέσο και η «Βασίλισσα», ετοιμάζεται να κάνει μία κίνηση που θα γράψει ιστορία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Defensa Central», στόχος της πρωταθλήτριας Ευρώπης είναι να ανανεώσει με τον νεαρό το κέντρο της, έχοντας σε προχωρημένη ηλικία τον Λούκα Μόντριτς και τον Τόνι Κρόος.

Για να τα καταφέρει,  ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ετοιμάζεται να εκτινάξει το ποσό της προσφοράς στα ύψη, κάνοντας τον μία από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Βασίλισσας», μπορεί στην αρχή να… τρόμαξε με τα χρήματα που άκουσε, ωστόσο θέλει να δώσει συνολικά ένα ποσό που αγγίζει τα 270 εκατομμύρια ευρώ.

Τα 120 από αυτά θα δοθούν για τη μεταγραφή στη γερμανική ομάδα, ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε στο συμβόλαιο του παίκτη που θα έχει έξι χρόνια διάρκεια.

Για ακόμα μία φορά βλέπουμε ότι τα χρήματα στο ποδόσφαιρο έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης, δεν… παίζει μόνη της, κάτι που μπορεί να αυξήσει και άλλο την προσφορά.

Exit mobile version