ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κλείδωσε η πρώτη καλοκαιρινή κίνηση – Το επιβεβαίωσε ο Αντσελότι

Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή για την Ρεάλ Μαδρίτης - Η αποκάλυψη του Αντσελότι

Ρεάλ Μαδρίτης: Κλείδωσε η πρώτη καλοκαιρινή κίνηση - Το αποκάλυψε ο Αντσελότι
Συντάκτης: Χρήστος Μαγγίνας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει αρχίσει να υλοποιεί η Ρεάλ Μαδρίτης που σύμφωνα με αποκάλυψη του Κάρλο Αντσελότι, έχει κλείσει ήδη την πρώτη της καλοκαιρινή κίνηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός της Βασίλισσας μέσω δηλώσεων του επιβεβαίωσε πως η ομάδα του έχει αποκτήσει τον 23χρονο αριστερό μπακ της Ράγιο Βαγιεκάνο, Φραν Γκαρσία.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της ομάδας καθώς ο Φλορεντίνο Πέρεθ αποφάσισε να βγάλει από τα ταμεία του, το ποσό των 5 εκατ. ευρώ προκειμένου να τον κάνει και πάλι δικό του.

Ο Γκαρσία είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει την Ρεάλ με τα όσα έκανε φορώντας τη φανέλα της Ράγιο (397 συμμετοχές, 2 γκολ, 3 ασίστ) στη φετινή La Liga.

Η μεταγραφή του νεαρού οπισθοφύλακα θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη υπόθεση, με τον Κάρλο Αντσελότι να επιβεβαιώνει την επιστροφή του στον σύλλογο: «Ο Φραν Γκαρσία είναι ένας αριστερός μπακ που έχει πολλή ενέργεια. Είναι πολύ γρήγορος με την μπάλα και επιτίθεται πολύ καλά. Είναι ο κατάλληλος παίκτης για τη Ρεάλ Μαδρίτης και του χρόνου θα είναι μαζί μας».

Δείτε highlights της πρώτης καλοκαιρινής κίνησης της Ρεάλ Μαδρίτης:

https://youtu.be/bIaTWE_-GLc?t=8

 

Exit mobile version