ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίχνει ΒΟΜΒΑ ο Ολυμπιακός – Εξετάζει την απόκτηση του Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό!

Ο Αϊτόρ το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, δεν φαίνεται πως θα ανανεώσει και ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την απόκτησή του.

Ο Αϊτόρ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, δεν φαίνεται πως θα ανανεώσει και ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την απόκτησή του.
Ρίχνει ΒΟΜΒΑ ο Ολυμπιακός – Εξετάζει την απόκτηση του Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό!
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πώς να βελτιώσει το ρόστερ του τόσο για το υπόλοιπο μισό της σεζόν, όσο και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μέσα στους στόχους του φαίνεται πως είναι και ο Αϊτόρ. Ο Παναθηναϊκός και ο Ισπανός εξτρέμ δεν τα έχουν βρει στην ανανέωση της συνεργασίας τους και οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Αρχικά για να είμαστε –τυπικά και νομικά- καλυμμένοι σε ότι γράφουμε, δεν επιτρέπεται κάποια ομάδα να κάνει επίσημη κρούση απευθείας σε παίκτη που το συμβόλαιό του τελειώνει 30/6/2023, αν δεν μπει ο νέος χρόνος. Αυτά βέβαια σε συζητήσεις και διερευνητικές επαφές είναι ψιλά γράμματα. Εν προκειμένω, σε περίπου μία εβδομάδα ο Αϊτόρ είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει χωρίς να ερωτηθεί ο Παναθηναϊκός.

Πολλές φορές από το Sportime σας έχουμε αναφέρει πως η πορεία των συζητήσεων της ανανέωσης του συμβολαίου του Αϊτόρ με τον Παναθηναϊκό δεν πήγε καλά. Ο τραυματισμός του Ισπανού πρώτου σκόρερ της ομάδας του «τριφυλλιού» θα βοηθούσε στη θεωρία να καλυφθεί η όποια απόσταση. Διότι, ο Παναθηναϊκός δεν μείωσε καθόλου την αρχική του προσφορά προς τον παίκτη. Αυτή λέγεται πως έφτασε τα 800.000 ευρώ. Double score από το ποσό με το οποίο αμείβεται ο παίκτης αυτή τη στιγμή, με άλλα λόγια.

Το «μπάσιμο» που έκανε ο Ολυμπιακός στον Αϊτόρ

Γνωστό ήταν πως και άλλες ομάδες της Super League κοιτούσαν τις εξελίξεις με τον Αϊτόρ. Απλώς δεν ήταν βέβαιο πως μία από αυτές ήταν ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά έχει ταλαιπωρηθεί τελευταία στις μεταγραφές σε ότι αφορά στην ανεύρεση ακραίων που να έχουν το γκολ και να μπορούν να κάνουν τη διαφορά επιθετικά. Αυτός είναι ο λόγος που προχωρούν στην απόκτηση του Μαντσίνι από τον Άρη, αυτός είναι και ο λόγος που πάνε να πάρουν τον Αϊτόρ.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime έχει γίνει επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. Σε αυτή ο Ολυμπιακός μετέφερε στον ατζέντη του παίκτη την πρόθεσή των «ερυθρολεύκων» να αποκτήσουν τον πελάτη του, αλλά και το μέχρι που μπορούν να φτάσουν οικονομικά. Τα όσα άκουσε η πλευρά του Αϊτόρ ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά και πλέον αρχίζουν να ενώνονται τα κομμάτια του παζλ.

Καιρό τώρα ο Αϊτόρ κάνει τον δύσκολο στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αυτό είχε ενοχλήσει αρκετά όλη την διοίκηση των «πρασίνων», ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θέλησε να κάνει την υπέρβαση, ούτε ο άνθρωπος κλειδί του Παναθηναϊκού με τις ανανεώσεις βρήκε άκρη και το πιο πιθανό σενάριο είναι πως πίσω από όλη αυτή την κωλυσιεργία είναι ο Ολυμπιακός. Με το που αλλάξει ο χρόνος, θα φανερωθούν όλα…

Αθλητικές ειδήσεις

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχουν άλλα μπακ εκτός από τον Μασουακού;

Παναθηναϊκός: Η γκέλα φέρνει άμεσα μεταγραφές!

Δείτε ακόμα

Μάικε Σναχτσνάιντερ: Όταν φόρεσε το λάθος κολάν και έκανε βάρη

 

Exit mobile version