ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαμπντόρια: Οι οπαδοί ακύρωσαν μεταγραφή παίκτη που ήθελε ο Άρης!

Ποιος παίκτης έφαγε «άκυρο» από τη Σαμπντόρια λόγω αντιδράσεων των οπαδών.
Σαμπντόρια: Οι οπαδοί ακύρωσαν μεταγραφή παίκτη που ήθελε ο Άρης!

Σε επαφές με τον Σάντι Μίνα βρισκόταν η Σαμπντόρια, αλλά λογάριαζε τελικά χωρίς τον ξενοδόχο! Σε αυτή την περίπτωση ήταν οι οπαδοί της.

Οι αντιδράσεις ήταν πολύ μεγάλες. Ο Ισπανός επιθετικός έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση τεσσάρων ετών για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης και αυτό είναι κάτι που τον έχει στιγματίσει.

Ο κόσμος στάθηκε αντίθετος, ενώ μπροστά βγήκε μεταξύ άλλων και ο Κριστιάν Τουτίνο, γιος του Πάολο, που είχε παίξει στη Σαμπντόρια από το 1975 έως το 1979. Με επιστολή του ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως «δεν έχω κατακρίνει ποτέ τον σύλλογο για κάποια μεταγραφή και ειδικά πριν δω τον παίκτη στο γήπεδο. Το να αποκτηθεί όμως ένας παίκτης που έχει ήδη καταδικαστεί για ένα από τα χειρότερα εγκλήματα που μπορεί να διαπράξει άνθρωπος, ακόμη κι αν εκκρεμεί έφεση, νομίζω πως είναι πολύ σοβαρό λάθος».

Έτσι ο Μίνα έμεινε στο ράφι. Ο 27χρονος, που στο παρελθόν είχε παίξει και στη Βαλένθια, είναι ένα όνομα γνώριμο στην Ελλάδα. Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Άρης είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει παρά τη δυσάρεστη έκπληξη που είχε προκαλέσει αυτή η επιλογή στον κόσμο του. Ωστόσο, τότε ο παίκτης έριξε «άκυρο» στους Θεσσαλονικείς. Προτίμησε τα περισσότερα χρήματα της Αλ Σαμπάμπ.

Έναν χρόνο μετά το όνομά του έπεσε ως φήμη στο τραπέζι. Ο άλλοτε διεθνής με την ελπίδων της Ισπανίας φορ παραμένει ελεύθερος και όλα δείχνουν πως δεν θα είναι εύκολο να βρει ομάδα. Για την ποιότητά του εντός των τεσσάρων γραμμών ούτε λόγος, αλλά με τέτοιο βεβαρυμμένο παρελθόν δεν είναι απλό να γίνει αποδεκτός κάπου.

Σαμπντόρια: «Άκυρο» στον Σάντι Μίνα

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ : Τα 10.000.000 ευρώ της Στουτγκάρδης στον Κωνσταντέλια…

ΠΑΟΚ : Τα 10.000.000 ευρώ της Στουτγκάρδης στον Κωνσταντέλια…

Η πρόταση της Στουτγκάρδης για τον Κωνσταντέλια είναι σοβαρή, γεμάτη ποδοσφαιρική λογική και οικονομικά ελκυστική. Κι όμως, δεν είναι ο παίκτης που πιέζει για μεταγραφή, αλλά ο ίδιος ο ΠΑΟΚ που φαίνεται να ανοίγει την πόρτα.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Πόσα λεφτά θα βάλει ο Μυστακίδης για να φτιάξει τη νέα Τούμπα;

Πόσα λεφτά θα βάλει ο Μυστακίδης για να φτιάξει τη νέα Τούμπα;

Πόσα θα είναι αυτά τα χρήματα που θα χρειαστούν;

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Ήταν λογικό ότι ο Μαρινάκης θα ενδιαφερόταν για τον Τσιμίκα

Ήταν λογικό ότι ο Μαρινάκης θα ενδιαφερόταν για τον Τσιμίκα

Ο Τσιμίκας χρειάζεται έναν νέο ποδοσφαιρικό σταθμό που θα του προσφέρει χρόνο συμμετοχής και ρόλο πρωταγωνιστή.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τον παίρνει η Νότιγχαμ γιατί είναι απίθανα τα λεφτά, τον δίνει στον Ολυμπιακό και αλλάζουν τα πάντα

Τον παίρνει η Νότιγχαμ γιατί είναι απίθανα τα λεφτά, τον δίνει στον Ολυμπιακό και αλλάζουν τα πάντα

Η στενή σχέση Ολυμπιακού και Νότιγχαμ, υπό την ομπρέλα της ιδιοκτησίας Μαρινάκη, φέρνει ήδη τις πρώτες εικασίες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Βόλος: Ψάχνει το τριπλό χτύπημα

Βόλος: Ψάχνει το τριπλό χτύπημα

Έχει ανεβάσει στροφές μεταγραφικά ο Βόλος και προσπαθεί να κλείσει τη μία υπόθεση μετά την άλλη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο καλύτερος παίκτης της Premier League εκτός από γκολ δίνει εκατομμύρια σε φιλανθρωπίες

Ο καλύτερος παίκτης της Premier League εκτός από γκολ δίνει εκατομμύρια σε φιλανθρωπίες

Ο καλύτερος παίκτης της Premier League είναι και μεγάλος φιλάνθρωπος

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Αργεντίνος παικταράς που δεν είναι ο Μέσι και όλοι έλεγαν πως ήταν καλύτερος από τους Βραζιλιάνους

Ο Αργεντίνος παικταράς που δεν είναι ο Μέσι και όλοι έλεγαν πως ήταν καλύτερος από τους Βραζιλιάνους

Ήταν παικταράς και ήταν από την Αργεντινή

Ποδόσφαιρο
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (17/6) : Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοινώθηκε σαν άλλος Μπαρτζώκας από τη Σεβίλλη

e-sportime (17/6) : Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοινώθηκε σαν άλλος Μπαρτζώκας από τη Σεβίλλη

Ανάμεσα από πιόνι του σκάκι πάνω σε σκακιέρα έγινε η ανακοίνωση της πρόσληψης του Ματίας Αλμέιδα από τη Σεβίλλη.

Ηλεκτρονική έκδοση
Ποδόσφαιρο: Η ομάδα που απέρριψε ο Ριβάλντο επειδή του ζήτησε δοκιμαστικό και τον έστειλε Ολυμπιακό!

Η ομάδα που απέρριψε ο Ριβάλντο επειδή του ζήτησε δοκιμαστικό και τον έστειλε Ολυμπιακό!

Η Μπόλτον ήθελε τον Ριβάλντο, αλλά όχι όπως έπρεπε. Του ζήτησαν δοκιμαστικό (!) και ο Βραζιλιάνος απλώς αρνήθηκε. Αντί για Premier League, διάλεξε Πειραιά.

Ποδόσφαιρο