Σαββίδης: Στηρίζει μπάσκετ και βόλεϊ

Η οικογένεια Σαββίδη όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από το να φέρει αρκετούς τίτλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στηρίζει με έμπρακτο τρόπο το βόλεϊ και το μπάσκετ του συλλόγου. Η οικογένεια Σαββίδη με τις παροχές της βοήθησε το πρώτο να φτάσει σε πολλές κατακτήσεις τροπαίων, ενώ το δεύτερο να επιβιώσει και να μείνει ανταγωνιστικό τα τελευταία...

Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η οικογένεια Σαββίδη όλα αυτά τα χρόνια, πέρα από το να φέρει αρκετούς τίτλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στηρίζει με έμπρακτο τρόπο το βόλεϊ και το μπάσκετ του συλλόγου.

Η οικογένεια Σαββίδη με τις παροχές της βοήθησε το πρώτο να φτάσει σε πολλές κατακτήσεις τροπαίων, ενώ το δεύτερο να επιβιώσει και να μείνει ανταγωνιστικό τα τελευταία χρόνια. Η προσπάθεια όμως αυτή συνεχίζεται, με την μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας και για το μπάσκετ και για το βόλεϊ.

Με πρωτοβουλία του Γιώργου Σαββίδη θα αγοραστούν πολλά διαρκείας, σε μια περίοδο που λόγω του κορωνοιού και τα δύο τμήματα δεν μπορούν να έχουν τα έσοδα που θα προσδοκούσαν. Άλλωστε όλη η οικογένεια του Δικεφάλου έχει ενωθεί, για να προωθηθούν τα διαρκείας της πετοσφαίρισης και της καλαθοσφαίρισης.

Exit mobile version