“Βρείτε λύση”!

Τελεσίγραφο δέκα ημερών δίνει η Nova μέσω του Βασιλειάδη στις ομάδες για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα, απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με ενεργοποίηση των ρητρών
“Βρείτε λύση”!

Την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος ζήτησαν οι άνθρωποι της Nova από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη με τον οποίο υπήρξε συνάντηση σήμερα Τετάρτη (21/3).

Όπως ξεκαθάρισε ο διευθύνων σύμβουλος της Nova, Πάνος Παπαδόπουλος στον υφυπουργό, το κανάλι είναι έτοιμο να ενεργοποιήσει τις ρήτρες και σύμφωνα με πληροφορίες, έθεσε ως άτυπη  ημερομηνία επανέναρξης του πρωταθλήματος την 31η Μαρτίου.

΄’Αν δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα μέχρι τις 31, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε όλες μας τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο παράγοντας του συνδρομητικού καναλιού.

Ταυτόχρονα, η Nova κατηγόρησε την Super League πως συνεχίζει να τηρεί ανεύθυνη και επικίνδυνη στάση για όλον τον κόσμο του ποδοσφαίρου, χωρίς να λαμβάνει το παραμικρό μέτρο για τη θωράκιση του αθλήματος αλλά και για την καταπολέμηση της βίας.

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του, πως τις επόμενες μέρες και μετά την συνάντηση που θα έχει και με τους τέσσερις «μεγάλους» του πρωταθλήματος θα βρεθεί λύση στο θέμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «“Βρείτε λύση”!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.