ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σήμερα (16/8) η σύσκεψη Μητσοτάκη – Τσέφεριν με τους ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού!

Συνάντηση που όπως φαίνεται θα συζητηθούν πολλά με τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Σήμερα (16/8) η σύσκεψη Μητσοτάκη – Τσέφεριν με τους ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Ευρωπαϊκού Super Cup, που πραγματοποιείται στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκεί η Μάντσεστερ Σίτι και η Σεβίλλη, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, προκειμένου να μάθουμε ποια ομάδα θα φύγει απόψε με το τρόπαιο.

Ωστόσο ο πρόεδρος της UEFA, δεν έχει έρθει στη χώρα μας, μόνο για να δει τον ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά και για άλλους λόγους.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει καλέσει σε συνάντηση τόσο στον Αλεξάντερ Τσέφεριν, αλλά και τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Έτσι στις 11:00 αναμένεται να βρεθούν οι δύο άντρες και να δώσουν το παρών ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Εκεί θα συζητηθούν αρκετά πράγματα και σίγουρα η αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, ειδικά μετά τα όσα είδαμε στα επεισόδια της Νέα Φιλαδέλφειας, που ένας οπαδός δολοφονήθηκε.

Φυσικά υπάρχουν και αντιδράσεις για τη συνάντηση αυτή, αφού ο Άρης φαίνεται ότι δεν είδε με καλό μάτι τη μη κλήση του, όταν μιλάμε για μία ομάδα που έχει υποστεί στο πετσί της την οπαδική βία.

Exit mobile version