ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνένωση Ακαδημιών Πετρούπολης – Η κοινή ανακοίνωση

Ένα πρότζεκτ που θα ταράξει τα νερά στον χώρο των ακαδημιών του ελληνικού ποδοσφαίρου
Συνένωση Ακαδημιών Πετρούπολης – Η κοινή ανακοίνωση

Συνεργασία, δημιουργικότητα και ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές από την Πετρούπολη.

Αυτό το τρίπτυχο έρχεται στο νου κάποιου μόλις κάνει μια πρώτη ανάγνωση της ανακοίνωσης που έχει να κάνει με τη συνεργασία των ακαδημιών του Άρη Πετρούπολης, του Κεραυνού και της Αναγέννησης.

Μετά από απόφαση των διοικήσεων έγινε αυτό που έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και πολλά χρόνια: Κοινή σύμπραξη! Αυτή η νέα αλλαγή θα πρέπει να έχει μόνο συμμάχους καθώς σκοπεύει σε κοινό καλό.

Σημαντικό στοιχείο από την συνένωση των ακαδημιών είναι ότι η Πετρούπολη πλέον αποκτάει άλλη οντότητα σαν ακαδημία και ότι άμεσα θα δοθεί η δυνατότητα σε παιδιά της περιοχής να αγωνιστούν σε ανδρικά τμήματα των ομάδων της πόλης διεκδικώντας το όνειρο τους.

Η κίνηση αυτή αποτελεί παράδειγμα για πολλές άλλες ομάδες καθώς μόνο με συνεργασίες μπορεί να δουλέψει στο μέγιστο βαθμό κυρίως στο κομμάτι των αναπτυξιακών ηλικιών.

Η κοινή ανακοίνωση των τριών συλλόγων

«Ως νέα γενιά ανθρώπων του ποδοσφαίρου, διαισθανόμενοι την ανάγκη των παιδιών για την δημιουργία μιας πρότυπης Ακαδημίας ποδοσφαίρου στην πόλη μας, όπου στόχος θα έχει την κοινωνικοποίηση τους μέσα από το αγαπημένο τους άθλημα, προχωράμε σε καινοτόμες αλλαγές!

Αλλαγές που θα προσδώσουν την αναγκαία ηρεμία και ομαδικότητα, που όλοι έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.

Με σύγχρονες ιδέες και μεθόδους, ανανεωμένες εγκαταστάσεις και μέσα, πάντα με θετική προπόνηση που εστιάζει αμφίπλευρα στις ανάγκες του κάθε αθλητή.

Οι περιστάσεις απαιτούν υπευθυνότητα, αλτρουισμό και συνένωση δυνάμεων καθώς και να βάλουμε στην άκρη, εμείς και κατ’ επέκταση τα παιδιά μας, εγωισμούς και νοοτροπίες που οδηγούν σε αδιέξοδα.

Όπως έχουμε ήδη κάνει γνωστό στα μέλη μας, μια ιστορική συμμαχία είναι ήδη γεγονός!
Μια νέα ακαδημία έρχεται για να ενώσει τις ακαδημίες του Άρη, του Κεραυνού και της Αναγέννησης Πετρούπολης.

Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα, έπειτα από την άψογη συνεργασία των προέδρων και των διοικητικών συμβουλίων! Από Σεπτέμβρη λοιπόν, θα αγωνίζεται στα γήπεδα μας η νεοσύστατη «Ακαδημία Πετρούπολης».

Γραφειοκρατικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη και σύντομα θα ακολουθήσουν νέες ανακοινώσεις».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.